Автомобільна тема

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Не до попереднього допису, а так - паралельно. Щось мені зовні дуже подобається новий Дастер, але всі його обфиркали за недолугі комплектації двигунів, типу всі його любили за дизеля. І єдина комплектація не на ручці це бензинка. У мене ніколи не було дизеля, і якось я до них ставлюся з опаскою - вічно то форсунки як боінг коштують то пальне загусне у листопаді, то вони не гріють. Дастер взагалі така собі агрономська машина, але чи має право на життя бензинова версія? І чи є сенс міському жителю дизель? Ну припустимо якщо місто-траса десь 70\30 чи 50\50? У мене зараз Sportage і мені цей концепт дуже подобається - я рідко з асфальта зїжджаю але коли треба то він без проблем проїде сільську грунтотовку, та і український асфальт після фур з напливами йому не страшний.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
горіх, згоден з тобою, але зараз набіжуть дизелісти-трактористи і зафукають))) Дизельне авто - це тільки нове авто. З пробігом - це перділка-смердючка, яка тебе роздягне потім на ремонтах. А я буду матюкати тебе злим трьоповерховим, якщо буду їхати позаду і бачити хмари смердючого диму.)) Я для себе вирішив - "ніколи знов" - тільки бенз, тільки LPG ))
Post automatically merged:

В першу чергу від бюджету залежить, нє?
Ну звісно, хіба з посту це не зрозуміло?)) Хай буде до 8..10к))

Останнє редагування:

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Коли постало питання вибору авто я зупинив свій вибір на Skoda Kamiq в комплектації Ambition, задоволений цілком. Поїздки в основному місто і кілька раз на рік подорожі по Україні. Їздимо вдвох (було і вчотирьох), місці для багажу вистачає. Комфорт та проходимість влаштовує.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
І чи є сенс міському жителю дизель?
1. Сучасний дизель любить, коли йому дадуть просратися. В місті засирається EGR.
2. Якщо це дизель з сечовиною (AD Blue), то багато скарг на цю систему.

Виїздив 7 років по Києву на Common Rail без проблем, але поїздки були не щодня, радше 2-3 рази на тиждень. Ну і раз на пару місяців подорожі від 300 км в один бік.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
За 8-10к порєдного СУВ-а з 2016-го року не купиш
Не згоден, є варіанти, але який буде оптимальнішим, треба визначитись. На "понторєзи" типу Бемеве та Ауді навіть не дивлюсь, вони априорі дорогі в ремонтах. А за 12к вже навіть не вбиту свіжішу електричку можна взяти з акумом біля 40КВт-г, тому віддати за бензинову пердячку більше не планую ну ніяк.))

Місто
Жовті Води
І чи є сенс міському жителю дизель?
1. Сучасний дизель любить, коли йому дадуть просратися. В місті засирається EGR.
2. Якщо це дизель з сечовиною (AD Blue), то багато скарг на цю систему.

Виїздив 7 років по Києву на Common Rail без проблем, але поїздки були не щодня, радше 2-3 рази на тиждень. Ну і раз на пару місяців подорожі від 300 км в один бік.
Дизель для довгих поїздок на великі відстані , по місту бензин, газ, електричка.

Місто
Харьков
вічно то форсунки як боінг коштують то пальне загусне у листопаді,
Дизельне авто - це тільки нове авто
Если дизельное авто б\у то встает очень остро вопрос его реального пробега и как его обслуживали.
У самого б\у дизель. Брал его в 19 году с побегом 130к (гналась из Германии под заказ) - сейчас 191к пробега.

Рычаги задней подвески менял - у меня там стоят плавающие сайленты. Наши дороги для них не очень и то это было на 170к.
Вот надо колодки с дисками менять (диски еще с завода). Аморт задний правый начал подтекать - надо пару менять. Патрубок интеркулера менял - мой трескаться начал. Собственно вот и все что я ремонтировал - за 60к пробега которые я на ней езжу.
Форуснки - ну знаю что они есть :) Не лить говна в бак - самое главное :)
А замерзла солярка - ну надо просто вовремя ее "менять" в баке - выкатывать летнюю и ближе к осени заливать зимнюю (к зиме на заправках уже зимняя солярка). В минус 18 ни каких проблем с пол тыка заводилась.

В 22 году ближе к зиме я правда "очканул". Тогда еще летом с топливом был напряг, ну и залил полный бак. А авто 98% стояло на стоянке. Зима на носу, а в баке летняя соляра. Купил Ликви Молли антигель и вылил половину его банки в бак, а сверху 5л литров свежей соляры (больше не влезло) и ничего - зима прошла и ничего не замерзло.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
Місто
Львів
Навіщо це запитання? Якщо ти переконаний у зворотньому - то докажи це, запостивши посилання на сторінку продажі за 8-10к СУВ-а, молодшого за 2016-й рік. Але не будь-якого, а порєдного, тобто не китайського виробництва, не битого, не втопленого і з невеликим пробігом.

Зверху