Автомобільна тема

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
А от ніфіга, навіть під навісом на металі/склі буде частенько випадати роса або інєй. В той час як у холодному гаражі (в якому є продухи для вентиляції) така ситуація дуже рідко буває (але все одно, буває). Навіс гарна панацея від снігу.
Возможно с навесом возле дома для одного авто - не буду спорить т.к. описывал ситуацию на платных стоянках, с опытом хранения в 30 лет под навесом, и где то с середины 90-х до середины 00-х эксплуатацией авто в пределах 355-360 дней в году.
За это время не более 3-5 раз в году могли быть слегка влажными передний бампер, оптика и до 10-15 сантиметров капота, и это только в те дни, когда на улице стояла сумасшедшая влажность - деревья, навес и все вокруг было в воде.
Во все остальное время - суше не бывает. Никакой влажности на стеклах, как снаружи, так и внутри. Завел и поехал.
Зимой после снегопада в мороз могли быть потеки по стеклам с крыши, это когда ставил машину со снегом на крыше (когда очень спешил и не было времени смести снег), но это очень очень редко.
Зимой также - завел, включил подогрев сидений, пару минут поработала и поехал.
На современных по необходимости/желанию обогрев лобового стекла, руля.
Все что я мог делать после путешествия от дома до стоянки (в дождливую погоду) это закрыть под навесом зонт и положить его на задний коврик, а если потоп, то сменить обувь, но это очень редко.
А с гаражом - мама не горюй (разумеется не во дворе своего дома), да к тому же надо еще постараться, что бы вентиляция была хорошая.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Кочевник, ну "тіпа" власник авто військовий і йому дозволено трохи більше, ніж іншим автомобілістам. В основному користуються вдень для парковок в заборонених місцях, на ніч ховають)))

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Кочевник, не завжди, але з більшою ймовірністю, евакуатор не забирає, поліцеї не штрафують, обурені громадяни не вивернуть вміст сміттєвого баку на капот... Але голуби обісруть, від цього захисту немає...

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А шо це в дії я не бачу пункту продати авто, тільки шеринг, штрафи і заміну посвідчення?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
горіх, подивись уважно новини на 1 сторінці - " послуги тимчасово на паузі".

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Maxxx, чи не єдина корисна фіча і ту зламали. Дуже незручно коли бидло замість ходити в мрео дома з дивана все робить.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
"бігунки" та "кул-хацкери" із мрео, що продають місця в електронній черзі, залишились без "роботи"
В нас немає жодних проблем записатись в е-черзі на переоформлення, чи заміну посвідчення водія. Завжди є вільні місця.
А от на здачу практики - там треш, онлайн немає, на день тільки 20 талончиків, які роздають в СЦ зранку. Люди займають чегру з ночі, щоб потрапити на здачу...

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Паук, ну все одно. Через дію одну машину я купив вдома на дивані, а одну продав на лавочці в тиші лісу в Феофаніі. Якщо хтось скаже що ці локації поступаються мрео по затишку і комфорту — нізащо не погоджусь.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Там потім поштою приходить номер і техпаспорт?
Так, коли я купував - то вибрав опцію "лишити номер", і просто пластик техпаспорта прийшов на моє ім'я на Укрпошту, номера АІ лишились ті самі. Якщо номер не хоч лишати - то тоді новий номер міг бути лише в домені DI, тоді на Укрпошту приходив комплект із техпаспорта і номерів. Я коли продав свою машину то попросив нову власницю (а точніше її батю) віддати мені старі номери і техпаспорт. Батя навіть тоді мені ще і пляшку коньяка проставив просто так, бо йому моя машина дуже сподобалась, ухожена. Її купила його дочка через підборщика у мене, а трохи раніше інша дочка купила сама у перекупа повний хлам.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Давно вже не так. В Дніпрі купили автівку з номерами АІ, залишили собі по приколу без проблем.

Скажу більше, якщо ти, полтавчанин, купуєш автівку умовно в Волинській області, то номери отри маєш саме Волинської обасті, а не по свой прописці/реєстрації!

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Андрюх@dp.ua, правильно каже. В моєму випадку авто купувалось в Полтаві, переїхало в Одесу з номерами ВІХХХХНС. Єдине що, буває, влітку зупиняють з питанням "відпочиваєте?" тобто бухаєте?

Останнє редагування:
Зверху