Останнє редагування модератором:
ем... а якшо в того, хто не спився, мот ще із студентських років?кожного мужика який ще не спився і не повісився є якась іграшка - мотоцикл
Такможна приїхати додому і в домашньому МРЕО замінити номера на самого себе просто так бо хочу, на інший регіон?
А не запитував, наскільки буде дешевше на транзитах, без реєстрації у МРЕО, якщо всеодно іхати міняти номери? Чи так можливо гемору менше?Зайшов вчора в один салон посидів в авто, поспілкувався з менеджером. Каже реєструють тепер вони на київських міських номерах. А якщо люди не хочуть КА, а я наприклад люблю свій регіон АІ, або інші - можна приїхати додому і в домашньому МРЕО замінити номера на самого себе просто так бо хочу, на інший регіон?
літр на тищуКоли для вас наступає поріг "масложора" і пора до дяді Васі на гаражі?
За такої "поведінки" складається думка, що олива втрачала свої характеристики приблизно до 5к пробігу і наставав час її замінитиА поджирал только приблизительно через 5к после замены масла (до +/- 5к масло стояло на уровне)
nickprosto, якщо так, то чому тоді, на твою думку, олива після 5к починає втрачатися, а до того її рівень залишається незмінним?Но до 7.5к масло сохраняет все свои свойства.
взагалі рекомендують обходити сотою дорогою!масло GM
скільки норма?
Це якраз була норма для вагів, коли вони налажали з прямовприсковими двигунамилітр на тищу