Автомобільна тема

Місто
Київ
На тоета кожні 15000, але прикол в чому на 15тис ТО коштує 5000 грн а на наступному вже 25000 грн, в знову наступне 5000 грн, тому і власнику не вигідно робити ТО на офіціалі , а гарантія поки їздиш к ним постійна
В мене була шкода від першого власника з пробігом 9000 км, він пройшов 3 ТО і свічку вже міняв )
це в якої toyota ТО 5-25к? на умовний рав регламент 6-11к. а якщо робити все на офіціалі то доступна подовжена гарантія до 10 років - для багатьох це більший аргумент ніж економія 1000 гривень в гаражі.
в багатьох виробників на сучасних турбо двигунах свічки міняють або кожне або через ТО
Прадо , а на Субару заміна масла фільтра 4000 грн це бюджетне сто

Місто
Полтава
В чому прикол маскувати номерні знаки? Дивлюсь біля сусіднього парадного, логан невидатний, заклеїв сріблястим скотчем першу літеру, другу цифру і передостанню літеру. Йду далі, на виїзді з будинків розвертається дастер на місцевих номерах, але недолуго, з трьох прийомів, і теж дві цифри малярним скотчем заклеїв.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
baha, то вы ещё не видели как мажоры снимают номерные знаки на платных стоянках, чтобы не платить за стоянку.
P.S. наблюдал такое возле Мост-Сити в Днепре.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
baha, то вы ещё не видели как мажоры снимают номерные знаки на платных стоянках, чтобы не платить за стоянку.
P.S. наблюдал такое возле Мост-Сити в Днепре.
Ну, хвала альбертичу, вже такі автівки тупо евакуюють на ШП

• Like
Реакції: cds
Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022
Допоможіть з вибором. Маю Pajero Sport-1 (3.0 бензин автомат). Хочу його продати і купити нове авто, бажано паркетник на автоматі. Що порекомендуєте(щоб надійне)? Вартість орієнтовно до 45к$.

Місто
Жовті Води
amadeys, За цю ціну можна обрати з багатьох моделей, одне рекомендувати, а інше їхати у салон сидіти у машині, або тест драйв і тільки так підбирати, для кожного машини різні. На мою думку можна звернути увагу на Хюндай тюсон у топовій комплектації.

Місто
Нетішин
Телефон
Iphone SE 2022
Що скажете за сітроєн с5 еіркрос? Не знаю що за двигун 1,5 ? Чи надійний. Хотів би 2.0- той надійний, але вже не продають. Або ще подобається тігуан на 2,0 на 150 сил. Що скажете??

Місто
Жовті Води
Або ще подобається тігуан на 2,0 на 150 сил. Що скажете??
У знайомого 24 року, подобається, поки нічого не ламається, але це нова і на гарантії, тільки каміння ловить у лобове)

Місто
Odesа
Хорошо бы форумы владельцев этих кроссоверов полистать, там реальные отзывы
А тут мы только обсуждать можем со стороны (если у форумчан конечно нет сейчас в эксплуатации конкретно этих моделей свежих годов)
Мне ещё Киа спортаж нравится внешне и по салону
Но у меня опыта его эксплуатации нет 😁

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Та в принципі запит "порадьте нормальну машину за нормальні гроші", чистий заклик на флуд. Пан помилився форумом

Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
запит "порадьте нормальну машину за нормальні гроші", чистий заклик на флуд.
А мені було б цікаво, почитати в кого які думки. Може зробити нову тему в "Сміттєпроводі", а останні повідомлення перенести туди?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Мені здається, треба створити нову тему, але на автоуа, але перед цим почитати старі, бо це прям найбільш популярний запит ще й з максимально широкими рамками. Після цього звузити рамки до якихось брендів, типів двигунів, станів. Вже багато терабайт тексту на цю тему нафлудили, варіантів тупо нескінченність.

Вкладення

• Screenshot_2025-10-12-16-03-40-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-10-12-16-03-40-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    245.9 КБ · Перегляди: 32

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
бажано паркетник на автоматі. Що порекомендуєте(щоб надійне)? Вартість орієнтовно до 45к$.
За 45к? 🫣 Я особисто брав би виключно напаковану електричку, на 500 км ходу мінімум. Імхо, бенз, дизель - це вчорашній день, для "ніщєбродів" (сам такий)))

Місто
Odesа
Maxxx, учитывая как сильно электрички просаживаются в цене. Сейчас можно без проблем взять ту же тройку теслу тысяч за 20-25 тогда и не париться
Если уж так хочется электрики
А взял что за 45, то оно на стол ко потеряет в цене, что столько на топливе сэкономить не успеешь. Если не таксист конечно

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
взял что за 45, то оно на стол ко потеряет в цене
Типо двз за 45 не втрачає в ціні? А за 120 втратить ще більше. (А враховуючи ситуацію, завтра поряд прилетить підарський шахед або ракета, і "аріведерчі, рома" 45к). Тут взагалі вже не про економію, коли вартує такі гроші. Це вже гаджет, а не засіб пересування.

Місто
Odesа
Maxxx, электрика дешевеет быстрее ДВС
Про шахед вообще не понял к чему. Шахед прилететь по чему угодно может

Если электрика не про экономию, то какие у нее плюсы ?
Иметь просто так гембель с зарядкой? При том что без проблем за пару минут заливается бак на ДВС -й машине

Зверху