Автомобільна тема

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Навіть голуби не така біда, як влітку серпокрильці. Їх же реально під тисячу в небі одночасно. Тільки стоянка з дахом.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Або мати машину відмінну від чорного або білого кольорів.
Синій металік, серуть так наче в них у всіх лайно в комплекті з системою наведення іде що в КАБах використовується, і координати моєї машини там забиті.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Запитав чатгпт ось що каже:
🚗 Кольори, які дістають найбільше:
  1. Білий
    🔹 Найчастіше згадується як “улюблений”.
    🔹 Контрастний, добре помітний зверху, особливо на фоні асфальту.
  2. Чорний
    🔹 Сильно нагрівається → птахи люблять сидіти вище (на гілках, ліхтарях).
    🔹 Плями дуже помітні 😬
  3. Червоний / яскраві кольори
    🔹 Є версія, що птахи можуть сприймати яскраві авто як “загрозу” або конкурента.
    🔹 У відповідь — “бомбардування”.
  4. Синій
    🔹 Іноді плутають з водою або небом.
    🔹 Особливо актуально біля морів, річок, парків.
🟢 Найменше страждають:
  • Сірі
  • Сріблясті
  • Зелений металік

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Ну всьо, раз чатжпт сказав, то точно можна вірити. Він же обманювати не буде

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
У нас вороны повадились доставать кости из мусорных контейнеров и сидят на машинах, долбят их :)

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
У нас це ще шо, дрібнички. Я колись у відпустку у Португалію поїхав, там чайки як свині, то я пару футболок і кепку там в смітнику і лишив :)

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Часто і просто в польоті сернуть.
Когда-то над моей машиной пролетела стая. Не "стайка", а тотальный пипец.

И эти сволочи перед полетом нажрались каких-то ягод.

Вся машина (серебристая :) ) была в фиолетово-лиловых пятнах. Эта дрянь проникла в верхний слой лака, и не смывалась (сначала думал, что под лак, но пронесло). Почти смирился, что машину придется перекрашивать. Но за какое-то время (полгода где-то) пятна "выветрились".

Если найду видео пролета стаи (там, как будто на съемки фильма "Птицы" Хичкока попал), выложу . Фотки машины не делал.

Про котов. На охраняемой стоянке, где ставил когда-то машину, собаки загнали кота под крыло "Ланоса". Так они так то крыло исцарапали, а местами даже деформировали. Потом стоянщики владельцу компенсировали рихтовку/покраску.

aucun, жуть какая про фильтр. "Повезло".

aucun

aucun problème
Місто
м. Кривий Ріг / хутір Даманівка
жуть какая про фильтр
Ну оно пропиталось запахом, проще и быстрее было сразу поменять, чем ждать, пока выветрится и наслаждаться ароматом.
А птички те наверное шелковицы нажрались. Эта гадость очень трудно отмывается, когда она спелая падает на машины, которые угораздило под деревом припарковать.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я колись буквально на пару годин в село до родичів заїхав і під вишнею поставив, а там ягоди переспівші падали. Було таке враження що ми когось збили недавно :) відмилося в принципі нормально, машина була синя, та уже і стара, особливо не жалко.
А зараз у мене постійно коти гріються на двигуні під капотом. Там є де ім залізти, сидять на пластиковому кожусі двигуна, бо постійно знаходжу свіжі сліди лап. Причому чи вони по запаху якогось але залізають на декількох стоянках де я на цій машині буваю. Наче і бісить, а наче і жалко їх, доводиться якщо недовго стояла, перевіряти.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я себе втішаю тим що якщо коти лазять то може миші не будуть, а це такі потвори що можуть біди наробити, ніколи не лишаю в машині їжу боюсь приманити.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
ніколи не лишаю в машині їжу
Ха, на той же стоянке один черт (ну такой "четкий" пацанчик) на "восьмерке" оставил в машине кулек со свежепожаренными семечками... Узнал, сколько стоит замена проводки.

Зверху