Автомобільна тема

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
у меня была обратная ситуация: под педаль тормоза закатилась пустая бутылка из под пива. Я на тормоз жмакаю - а там упор! Ну и чтобы не присунуть остановившейся впереди тачке в очко я со всей дури по педали ногой бахнул и бутылка разкололась. Чуть не обосрался...
Какой то iБанько сзади пивка попил и пустую бутылку кинул на пол. А она прокатилась под сидушкой водительской и под педаль заехала.

Місто
Львів
горіх, У мене, в часи поїздок на море з малолітніми дітьми, неодноразово пластикові пляшки з газ-булькою по підлозі салону котулялися, щоразу злісно боровся з тим, хоча і без особливих успіхів, припинилося лише коли подорослішали.
Але ж це не від якихось невідомих ібаньків, які на задніх сидіннях потай від мене пиво пиячили!

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Какой то iБанько сзади пивка попил
А як то якесь невідоме ібанько залізло тобі в зад машини пивасик попити? :unsure:
Ну это было лет 30 назад, когда я ещё вёл разгульный образ жизни, ездил по шашлыкам с распитием, возил друзей с таких мероприятий.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Дарение - к нотариусу. Сервисный центр к этому не имеет отношения
Сервісний центр має до цього таке саме пряме відношення як і до куплі-продажу - їх можна там оформляти без участі нотаріуса.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Андрюх@dp.ua, а ти сам як думаєш? Якщо вазони поливати, то можна брати. Нормальний один 18650 новий 150 грн коштує. Далі продовжувати? :)

Місто
Львів
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Навіть якщо не думати про якість акумуляторів, то цю мийку скоріше можна використовувати для поливання городу ніж для миття авто.
Для розуміння, мінімийка має продуктивність 400+ літрів\год і якість миття не дотягує до мийки самообслуговування, а тут заявлено 240 л\год, а скільки реально - невідомо.

Місто
Харків
krebs83, Теоретично так, але чому не до 100 або 1000 МПа. Це теж була б правда. Я глибоко сумніваюся, що тиск у цій іграшці хоч короткочасно наблизиться до 30 МПа.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Можливо, трохи дивне питання, але раптом хтось користується такою приблудою? Чи вартує тих 800 гривень?
Все эти портативные мойки высокого давления - не более , чем игрушки. Я думал, что все уже наигрались и все поняли, такого больше не выпускают.
Забудь.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Можливо, трохи дивне питання, але раптом хтось користується такою приблудою? Чи вартує тих 800 гривень?
В мене трохи дорожча (рази в три) та на 21В. Пил збиває, а якщо бруд - тільки на стаціонарну автомійку. Я, наприклад, за гроши мив машину більш ніж півтора роки тому. Акумулятор підходить ще й для мого шурупокрута та секатора і оприскувача дружини.

Зверху