Перемедон
Тиха украинская ночь,но..
А можеш дати "на-водку"?Я в Киеве ношу на поклейку только к одному "мастеру маникюра", там почти всегда очередь, делает идеально.
А можеш дати "на-водку"?Я в Киеве ношу на поклейку только к одному "мастеру маникюра", там почти всегда очередь, делает идеально.
Та ні, тягне на міні нобелевку))Мені до рук потрапили силіконові крапельки для меблів. Надіюсь, має не дуже "колгоспний" вигляд)))
Ніт, охрана отмена..Та хіба ж є Нобелівська премія в області дизайну?
Пробував я і таке. Воно незручно і швидко відривається в процесі експлуатації, коли носиш телефон в сумці або кишені.Мені до рук потрапили силіконові крапельки для меблів.
Виходячи з того, що за рік ніхто не відповів - таких чохлів не існує)) Прозорий силікон завжди жовтіє - така його доля...))А є в природі силіконові прозорі чохли, які з часом не пожовтіють? Якщо так, то якої фірми, де замовити?
А дорогие типа spigen?Виходячи з того, що за рік ніхто не відповів - таких чохлів не існує)) Прозорий силікон завжди жовтіє - така його доля...))А є в природі силіконові прозорі чохли, які з часом не пожовтіють? Якщо так, то якої фірми, де замовити?
Матове покриття на екран високої роздільної здатності - це особливий варіант збочення, імхо. Все одно, що їдеш в дощ в авто із запотівшими вікнами, поки не увімкнеш кондюк - ніхера не видно і бісить дико))матовый гидрогель