Аксесуари для мобільних телефонів

• Автор теми DesKV
  • Дата створення
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Так. Експеримент завершено. Телефон заряджався від 49% до 93% швидкою зарядкою. Температура в приміщенні +20. При знятому чохлі під час зарядки телефон ледь теплий. Контрольне вимірювання температури відбулось, коли телефон зарядився від 49 до 76% (думаю, за цей час він встиг достатньо нагрітися) . Інфрачервоний термометр показав температуру телефона в найтеплішому місці +30,8 градусів. Після цього я одягрув на телефон чохла (фліп-чохол) і знову поставив на зарядку. Пройшло зовсім небагато часу (приблизно 20 хв), а на телефоні вже показувало 93% заряду (підозрюю, що швидка зарядка відключилась при досягненні 90% заряду). Телефон був відносно холодним. Я зняв чохла і в найтеплішому місці термометр показав +27 градусів.
Поки, якось так. Треба буде повторити перевірку при майже повному розряді батареї телефона. Можливо, встигне нагрітися трохи сильніше. Але я щось сумніваюся. Бо я ніколи не відчував, щоб телефон був відчутно нагрітим.
Ну і телефон телефону різниця. Був у мене колись (десь 10-12 років тому) інший телефон, то він нагрівався інколи так, що був аж гарячим, і на екрані писало, щось типу "перегрівання" (точно вже не пам"ятаю) і телефон самовільно ребутився.

Місто
Львів
Так. Експеримент завершено.
Підтверджую. G54 взагалі не гріється на комплектному зарядному 33W + силіконовий чохол.
Battery.jpg
Скрін з проги Device info HW. Написи Discharge speed та Charge speed в програмі переплутані місцями (тобто, при заряді показує розряд). Навіть при 95% телефон "їсть" 2А. При глибокому розряді жере понад 6А. Температура батареї 29С, в приміщенні +/- 22С.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
debugger,

Примерно вот так, только все же более лицом к человеку :)

Я вот видела лично, как на улице вообще разговаривали по телефону, повернув его обратной стороной к себе.
Оказалось, что там какой-то одиночный динамик и поэтому через него окружающие могут слышать все разговоры.
Вот и приходилось держать таким образом-задней стороной к уху.

Зверху