Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Акция «0 на выходные» — выгодное дополнение к тарифу «Наилучший»
На Одном из киевстаре прекратили начисляться минуты по акции 0 на выходные. Акция подходит к концу. Карточку на полочку. Думаю не стоит даже бесплатно переводиться на @банутый тарифный план, который называется классический, чтобы далее получать "0" на выходные.
vova056, А ти часом не забув про такий момент, що бонуси нараховувались 100хв/міс - 10місяців(1000хв) Як забув, то прочитай архів акцій Стосовно переходу чи ні - твоє право. Але я думаю, можливо, свій переведу таки Найкращий - все одно він до 31 січня дійсний,п ісля чого буде змінений. А там - хай лежить, або продам кому, якщо буде потрібно
А кто пользовался данным предложением ранее,переход со сменой тарифа бесплатно вроде, но лучше не рисковать, а пробовать переход с суммой менее 10гр на счету.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.