Акция «SMS-20»

Статус
Закрита.

mgv

Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox
Получается дешевле, чем пакет 50 смс за 7 гр. Но пакет живет 30 дней, и это лучше.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
Sagax, "СМС нон-стоп" только в сети, а здесь на все сети.
Соррі, це я не виспався. :D Ще варіант - можна отримати по 30 СМС строком 1 місяць на всі мережі за вказання персональної інформації і електронної адреси. А SMS-пакет або ТП "Алло, Beeline" дійсно кращі за цю акцію.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
На мережу 068 тільки.
Дивно. Прочитав на сайті - правда, але в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.

Добавлено через 1 минуту
У системі Особистий кабінет пише: Бонусні SMS (всі напрямки).

Добавлено через 3 минуты
Хоч раз цей Білайн заглючив на мою користь ))

Останнє редагування:

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
Дивно. Прочитав на сайті - правда, але в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.
На сайте ты не мог этого прочитать:
Примечание: Бонусные SMS за предоставление данных начисляются только при первой регистрации. Бонусные SMS можно расходовать только в сети Beeline При повторной регистрации предыдущая информация перезаписывается.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
На сайте ты не мог этого прочитать:
Все там є:

"За надання інформації про себе Ви отримаєте 30 безкоштовних SMS у мережі Beeline, за надання своєї адреси електронної пошти – ще 30 безкоштовних SMS."

http://mobile.beeline.ua/ua/services/service.wbp?id=716f4356-b8ca-4a44-b7be-fef5527277b4

Я ж мав на увазі, що офіційно там пишуть про смс у мережі, а в мене зараз нараховані на всі напрямки.

А взагалі, на постійній основі дешевше слати смс через інтернет.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
Все там є:

"За надання інформації про себе Ви отримаєте 30 безкоштовних SMS у мережі Beeline, за надання своєї адреси електронної пошти – ще 30 безкоштовних SMS."

http://mobile.beeline.ua/ua/services/service.wbp?id=716f4356-b8ca-4a44-b7be-fef5527277b4
А нижче примітка:
Примітка: Бонусні SMS за надання відомостей нараховуються тільки під час першої реєстрації. Бонусні SMS можна витрачати тільки в мережі Beeline. Під час повторної реєстрації попередня інформація перезаписується.
Я ж мав на увазі, що офіційно там пишуть про смс у мережі, а в мене зараз нараховані на всі напрямки.
А тестував? Відправляються на всі, чи тільки в мережі?

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
А тестував? Відправляються на всі, чи тільки в мережі?
vr@lex, я писав вище, що
в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.
У системі Особистий кабінет пише: Бонусні SMS (всі напрямки).

Я персональну інформацію вказав недавно, можливо вони змінили умови (тепер СМС дійсні на всі мережі, а на сайті ще не оновили інфу) або просто глюк.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
Акция закончилась, не успев начаться. В МБ уже нет её.

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Cпец темы не нашёл, спрошу тут. Каким юссд-запросом отключить 100смс - 50коп/день?

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
Период проведения акции: с 01.11.2010 по 30.11.2010.

Абоненту, который получил специальное SMS-предложение, предоставляется возможность бесплатно подключиться к акции на следующих условиях:

1. Подключение акции - бесплатно.
2. Абонплата - 2 грн/мес.
3. Количество акционных SMS для отправки по всей Украине - 20 шт.
4. Период действия SMS - 30 дней.

Акция действует на протяжение 60 дней с момента начисления первых акционных SMS, после чего услуга автоматически отключается.

Подключить акцию можно до 30.11.2010.

Акционные SMS начисляются на следующие сутки после подключения к акции.

Чтоб подключиться к акции, необходимо позвонить по номеру 060650.

Проверить остаток акционных SMS - *107#.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
Та вона тільки на АБ і приходить. :) При виборі абонентів враховується їх статистика відправляння СМС.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Ну там же так и написано: 'Враховуючи Ваш профiль користування послугою SMS'. Я частенько отправляю смс на другие сети, вот и пришло.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Ну там же так и написано: 'Враховуючи Ваш профiль користування послугою SMS'. Я частенько отправляю смс на другие сети, вот и пришло.
я вообще практически не пользуюсь смс и всеравно пришло сообщения принять участие в акции...

Місто
Киев
Телефон
Samsung S20 Ultra
Та вона тільки на АБ і приходить.
Sagax, смс з пропозицією приймати участь у цій акції надходить не тільки на АБ, але й на інші тарифні плани Бі.
Мені наприклад, така смс прийшла на 29+.

Статус
Закрита.
Зверху