Получается дешевле, чем пакет 50 смс за 7 гр. Но пакет живет 30 дней, и это лучше.
Соррі, це я не виспався. Ще варіант - можна отримати по 30 СМС строком 1 місяць на всі мережі за вказання персональної інформації і електронної адреси. А SMS-пакет або ТП "Алло, Beeline" дійсно кращі за цю акцію.Sagax, "СМС нон-стоп" только в сети, а здесь на все сети.
На мережу 068 тільки.Ще варіант - можна отримати по 30 СМС строком 1 місяць на всі мережі за вказання персональної інформації і електронної адреси.
Дивно. Прочитав на сайті - правда, але в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.На мережу 068 тільки.
На сайте ты не мог этого прочитать:Дивно. Прочитав на сайті - правда, але в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.
Примечание: Бонусные SMS за предоставление данных начисляются только при первой регистрации. Бонусные SMS можно расходовать только в сети Beeline При повторной регистрации предыдущая информация перезаписывается.
Все там є:На сайте ты не мог этого прочитать:
А нижче примітка:Все там є:
"За надання інформації про себе Ви отримаєте 30 безкоштовних SMS у мережі Beeline, за надання своєї адреси електронної пошти – ще 30 безкоштовних SMS."
http://mobile.beeline.ua/ua/services/service.wbp?id=716f4356-b8ca-4a44-b7be-fef5527277b4
Примітка: Бонусні SMS за надання відомостей нараховуються тільки під час першої реєстрації. Бонусні SMS можна витрачати тільки в мережі Beeline. Під час повторної реєстрації попередня інформація перезаписується.
А тестував? Відправляються на всі, чи тільки в мережі?Я ж мав на увазі, що офіційно там пишуть про смс у мережі, а в мене зараз нараховані на всі напрямки.
vr@lex, я писав вище, щоА тестував? Відправляються на всі, чи тільки в мережі?
в мене тарифікувалися на всі мережі, слав на діджус.
У системі Особистий кабінет пише: Бонусні SMS (всі напрямки).
я вообще практически не пользуюсь смс и всеравно пришло сообщения принять участие в акции...Ну там же так и написано: 'Враховуючи Ваш профiль користування послугою SMS'. Я частенько отправляю смс на другие сети, вот и пришло.
Sagax, смс з пропозицією приймати участь у цій акції надходить не тільки на АБ, але й на інші тарифні плани Бі.Та вона тільки на АБ і приходить.