Де про неї кажуть? По 599?Нова акція "Друзі повертаються"
Так. Звісно ж всі номери участі не беруть.Де про неї кажуть? По 599?
Нова акція "Друзі повертаються" - стара, не дуже забута "Повернення". Дуже видозмінена.
В принципі подібна до самого першого варіанту. Гроші, 5 грн., дають після реєстрації (реєстрація, по моєму, взаємна), попвнювати не потрібно. Зареєструвати можна 5 номерів, тобто отримати 25 грн.
Ложка дьогтю: бонуси аналогічні "спілкуванню в подарунок".
Мабуть нормальних бонусів в київстара більше не будуть давати.
Навіть не знаю чи потрібно воно мені, але запитаю адміністрацію форуму: "Про співпрацю в даній акції писати тут чи в маркеті?".
П'ять. А хто казав, що не 5.По-моему, всё-таки 5 номеров можно зарегить на один СМС-ный номер.
Я думаю, що мало того, щоб тебе зареєстрували, ти також повинен зареєструвати той номер, інакше для чого добавили пункт "зареєструвати номер".Кому интересно, регистрируйте.
П'ять. А хто казав, що не 5.
Я думаю, що мало того, щоб тебе зареєстрували, ти також повинен зареєструвати той номер, інакше для чого добавили пункт "зареєструвати номер".
П'ять. А хто казав, що не 5.
Я думаю, що мало того, щоб тебе зареєстрували, ти також повинен зареєструвати той номер, інакше для чого добавили пункт "зареєструвати номер".
Нет проблем. Регистрируем мертвяк на указанный выше номер и сбрасываем на него "Передзвоніть мені, будь ласка" или на форум номер для ответной регистрации.Я думаю, що мало того, щоб тебе зареєстрували, ти також повинен зареєструвати той номер, інакше для чого добавили пункт "зареєструвати номер".
И какой у них срок действия?сразу начислили 5 бонусных гр
Яких? (М чи Ж)Зарегистрирую 10 номеров .пишите номера