Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
там проводного интернета нет и мобильный многофункциональный..нужно дача-хочешь в машину в бардачок положил и вопрос с интернетом закрыт
p.s-скиньте плиз ссылку на тему,а то есть варианты б.у модемов карманных ,но не могу разобраться какой смотреть стандарт на крышке или в характеристиках (много есть дешевых и ломанных со штатов,но не все поддержуют киевстар)
Так тому й рекомендують взяти стаціонарний роутер, бо він працює не від батарейки, а від електромережі. Бо якщо тримати кишеньковий роутер постійно підключеним до зарядного пристрою, то з часом вздується батарейка. А без батарейки вони не працюють. Десь я читав, що є кишенькові роутери, які вміють працювати без батарейки, напряму від б\ж, але я їхніх назв не знаю. Тому, варто пошукати саме такий, або брати стаціонарний. Інакше, через деякий час, гемор із заміною батареї, буде забезпечений.
Post automatically merged:
А щодо машини і в бардачок, то тут треба визначатись, що більше треба: мобільність і короткочасна робота в авто, чи стаціонарність і відносно тривала робота від домашньої електромережі.
P.S. Дописи про вибір роутера треба перенести у відповідну тему, бо тут це офтоп.
Та фиг там, номер только на входящие уже больше 2 месяцев (до этого "копеечником" был). Есть даже предложение на "Без меж lite" со скидкой 50% на первую абонку, а вот на год инета ни за 100, ни за 365 грн нет.
В моем случае: "Сенсація! Безлімітний iнтернет цілий рік за 365 грн. Активуйте до 27/05/2020 послугу «Рік без оплат» та мандруйте інтернетом, не рахуючи мегабайти. Замовляйте: 477*365 або kv.st/dunlm". При вводе адреса просит пройти идентификацию- видны все акции по номеру.
Есть предложение за 100грн безлим инет на год. Скажите, это полноценный интернет не только на соцсети?? Есть ли подводные камни?? Или смело можно подключать?
Есть предложение за 100грн безлим инет на год. Скажите, это полноценный интернет не только на соцсети?? Есть ли подводные камни?? Или смело можно подключать?
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.