Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
і мені обіцяють 65 грн. при поповненні моб. додатком від 40 грн. Дякую що попередили.
(раніше вже одного разу повівся, тоді виявилось шо кошти не можна використовувати на абонплату в моєму тарифі)
Все таки вирішив спробувати поповнити через моб. додаток за допомогою Apple Pay. Бонусятина прийшла. Правда чи вдасться нею оплатити абонплату- подивимось.

Місто
Дніпро
В когось є ще бонус за поповнення в мкс ? смс що абонплата зніметься за 3 дні прийшла , і зазвичай після неї приходила смс про акцію а мій київстар , але зараз ані смс , ані пропозиції в мкс , минулі 4 місяці стабільно приходила смс
Мій номер три місяці справно працював на бонусах за поповнення в мій КС. Зараз коли повинна була знятися чергова абонплата - жодної пропозиції не було. Ну добре, номер відправився на полицю, абонплату не знято. Після цього вже наступного дня Київстар мені запропонувал бонуси за поповнення рахунку в мій КС. Може ця інформація комусь допоможе))

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
В когось є ще бонус за поповнення в мкс ? смс що абонплата зніметься за 3 дні прийшла , і зазвичай після неї приходила смс про акцію а мій київстар , але зараз ані смс , ані пропозиції в мкс , минулі 4 місяці стабільно приходила смс
Сьогодні в смс, (60 за 45), до 3.01.21,- на 30 днів. На голодний номер.

Місто
Харьков
Мій номер три місяці справно працював на бонусах за поповнення в мій КС. Зараз коли повинна була знятися чергова абонплата - жодної пропозиції не було. Ну добре, номер відправився на полицю, абонплату не знято. Після цього вже наступного дня Київстар мені запропонувал бонуси за поповнення рахунку в мій КС. Може ця інформація комусь допоможе))
Так же было. На разных симках от одного до трех дней голодовки и пришло предложение пополнится и получить бонусы. Раньше удобнее было такие предложения приходили за 3 дня до новой абонплаты.

Місто
Харьков
nikas80, навпаки добре, виходить справжній місяць.
Чего хорошего? Сейчас остатки бонусных гривен пропадают, а раньше на них накладывались новые и старые продлевались. Не надо было добавлять к бонусным, свои деньги для абонплаты.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Как выше отметил drmz, ИИ предполагает, что я первые 28 дн., оплачу с бонусов, а на вторые 28 дн., добавлю свои 20. А вот "фиг-вам". На этом номере пусть 20 бонусов горит, я на другом номере снеся/установив додаток, получу еще бонусы. ...может быть......если....

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Опять пополнил(вчера) ч-з приложуху, а получил ХХгрн, как будто бы не ч-з неё.
В этот раз записал видео(запись экрана), при составлении обращения ч-з 466 попросил это указать.
Жду рез-т. )
Номер с недавно подключенной без моего ведома услугой "Везде онлайн за ноль'(10гб × 3мес).👍
Пока что отрицательного ответа не приходило(в прошлый раз пришёл на след день).
В след раз попробую там же ч-з Gpay, вроде писали здесь, что в таком случае проблем быть не должно.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
EricX, о, похоже природа факапа общая: по-ходу все оплачивали после 23ч. И у меня оплата картой.
Я готов пожертвовать в фондпомощи "на таблеточки для комара" и не настативать на своих бонусах, если АМКУ вжарит на 10% по годовой комариной выручке.
Комариная сотня решила, что одобрив заявку, выплатив-таки бонусы, градус моего хэйта поуменьшится.
Ну точно, это они угадали: на 0,48градуса.

• Haha
Реакції: idea

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Опять пополнил(вчера) ч-з приложуху, а получил ХХгрн, как будто бы не ч-з неё.
В этот раз записал видео(запись экрана), при составлении обращения ч-з 466 попросил это указать.
Жду рез-т. )
Номер с недавно подключенной без моего ведома услугой "Везде онлайн за ноль'(10гб × 3мес).👍
Пока что отрицательного ответа не приходило(в прошлый раз пришёл на след день).
В след раз попробую там же ч-з Gpay, вроде писали здесь, что в таком случае проблем быть не должно.
Скринкаст хоть на ютубе выложен? Пока заявка будет продлеваться, можно накрутить просмотров. 📺:Baks:

Мне хватило 2ух заявок и скриншотов.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
drmz, пока ещё нет.
Кстати, платил с анонимного Востока, который скоро ......
А если бы не ч-з него, то как в видео нужные цифры скрыть.

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: drmz
Місто
Львів
andriy_z, усе буде гаразд, не переймайтесь.
Буде, але не з Київстаром :)
Було в мене на бонусному рахунку 65 грн. з паузою абонплати. Сьогодні зранку відгризли 3 грн. автоматом, щоб я міг спілкуватись з абонентамми КС. Потім я позапланово вирішив зняти абонплату 75 грн. ну і звісно всі бонуси не списались, хоча б 10 грн. але Київстар залишив на бонусному рахунку, це резервація за мобільний інтернет, в який нібито виходив мій телефон під час зарядки і спожив при цьому 0 кб, але 0кб в Київстара округляється до 1мб, але за 1 мб гроші не берем, а просто блокуємо кошти на невизначений період. Під спойлером вся переписка з Денискою-оператором.

Висновок: подякував за бонуси, але зі січня сімке перейде виключно на вхідні.

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Якщо замовити "Щасливий день" 30 грудня (останній день відповідно до їх смс), то тривати буде так само до кінця наступного дня (31 грудня) чи тільки 30 грудня і краще раніше замовити?

Місто
Златополь
Телефон
Redmi 5,note 11
Якщо замовити "Щасливий день" 30 грудня (останній день відповідно до їх смс), то тривати буде так само до кінця наступного дня (31 грудня) чи тільки 30 грудня і краще раніше замовити?
Подключать счастливый день можно 1 раз в 7 дней в период с 15 октября по 30 декабря.
Сколько длится акция С 15 октября до 31 декабря 2020 включительно. на сайте так указано.:sarkastik:
P.S думаю если 30 подключить будет работать до 31 декабря 23:59 а вырубится инет с подключенной акцией где-то в 00:00-00:01

Останнє редагування:
Зверху