- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
первый скринА що принципово саме 17 число?...саме в терміні - якщо замовлю 02.01.21р., то вони проіснують до 17.01.21 включно ?
Ну КС добился своего, лежалый номер стал активно пополняемый, вот даже обида/возмущение "у меня уже списание АП, на подходе, а предложения бонусов все нет и нет", а значит зависимость. А значит "ИИ" правильно посчитал - бонусов тактически не положено ужеминулі 4 місяці стабільно приходила смс
Солидарен, посчитал так посчитал. Было время я в три гига помещался, пять было нормально, а семь за глаза. Но. Прилетела акция "год за сто", подключил, прошло пол-года, и я уже не представляю, как буду жить без 15+ гигабайт. А что будет к окончанию акции, 25 захочу?а значит зависимость. А значит "ИИ" правильно посчитал
Все таки вирішив спробувати поповнити через моб. додаток за допомогою Apple Pay. Бонусятина прийшла. Правда чи вдасться нею оплатити абонплату- подивимось.і мені обіцяють 65 грн. при поповненні моб. додатком від 40 грн. Дякую що попередили.
(раніше вже одного разу повівся, тоді виявилось шо кошти не можна використовувати на абонплату в моєму тарифі)
Нефиг КС пополнять. ТП "Пыльная Полка".вот даже обида/возмущение
100%.Нефиг КС пополнять. ТП "Пыльная Полка".вот даже обида/возмущение
Мій номер три місяці справно працював на бонусах за поповнення в мій КС. Зараз коли повинна була знятися чергова абонплата - жодної пропозиції не було. Ну добре, номер відправився на полицю, абонплату не знято. Після цього вже наступного дня Київстар мені запропонувал бонуси за поповнення рахунку в мій КС. Може ця інформація комусь допоможе))В когось є ще бонус за поповнення в мкс ? смс що абонплата зніметься за 3 дні прийшла , і зазвичай після неї приходила смс про акцію а мій київстар , але зараз ані смс , ані пропозиції в мкс , минулі 4 місяці стабільно приходила смс
Сьогодні в смс, (60 за 45), до 3.01.21,- на 30 днів. На голодний номер.В когось є ще бонус за поповнення в мкс ? смс що абонплата зніметься за 3 дні прийшла , і зазвичай після неї приходила смс про акцію а мій київстар , але зараз ані смс , ані пропозиції в мкс , минулі 4 місяці стабільно приходила смс
Так же было. На разных симках от одного до трех дней голодовки и пришло предложение пополнится и получить бонусы. Раньше удобнее было такие предложения приходили за 3 дня до новой абонплаты.Мій номер три місяці справно працював на бонусах за поповнення в мій КС. Зараз коли повинна була знятися чергова абонплата - жодної пропозиції не було. Ну добре, номер відправився на полицю, абонплату не знято. Після цього вже наступного дня Київстар мені запропонувал бонуси за поповнення рахунку в мій КС. Може ця інформація комусь допоможе))В когось є ще бонус за поповнення в мкс ? смс що абонплата зніметься за 3 дні прийшла , і зазвичай після неї приходила смс про акцію а мій київстар , але зараз ані смс , ані пропозиції в мкс , минулі 4 місяці стабільно приходила смс
Чего хорошего? Сейчас остатки бонусных гривен пропадают, а раньше на них накладывались новые и старые продлевались. Не надо было добавлять к бонусным, свои деньги для абонплаты.nikas80, навпаки добре, виходить справжній місяць.