- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
додаток зніс перед тим як поповняти?Як писав раніш пару сторінок назад, бонуси так і не прийшли, зате прислали друге смс типу поповніть на 70 дамо 25 бонусів, на 50 дамо 10 бонусів, ага розбігся, з бонусами в київстара одні проблеми, йдуть вони лісом.
на 6 номерів з 13 у мкс прийшло 55/67, а ще на 2 бонуси за поповнення, яких не вистачить на абонплату.додаток зніс перед тим як поповняти?
залогінився з номера, який поповняв?
Я сам видел в МКС того номера это предложение (оно поступало регулярно, как и обычные "пополни на Х грн, получи У бонусов"), там было "пополни на 50 грн" (это было сделано) "и для получения бонусных (не помню сколько) грн отправь текст 50 на номер."gtc, мне кажется, что ты что-то напутал про смс и бонусы за пополнение. Коды, которые сбросили выше дают возможность получить шаровые 50грн без необходимости пополнения (если таковые полагаются твоему номеру). А в случае бонусов за пополнение, то их дают без смс, нужно просто пополнить счет минимум на необходимую сумму.
Та то не основний номер, тим паче кнопочний телефон, я і не думаю поповняти.додаток зніс перед тим як поповняти?Як писав раніш пару сторінок назад, бонуси так і не прийшли, зате прислали друге смс типу поповніть на 70 дамо 25 бонусів, на 50 дамо 10 бонусів, ага розбігся, з бонусами в київстара одні проблеми, йдуть вони лісом.
залогінився з номера, який поповняв?
Вважай що тобі повезло)на 6 номерів з 13 у мкс прийшло 55/67, а ще на 2 бонуси за поповнення, яких не вистачить на абонплату.
6 з 5ти поповнив, усім все прийшло, без цих всіх танців.
А какой город?Акция продолжается!Інтернет на рік за 100/365 грн ще пропонують ?На симку с ТП "Без границ lite", которая используется на приём звонков и бывают редкие пополнения на 1 грн, пришло данное предложение за 100 грн (в прошлом году были только по 365 грн). Так что до конца месяца возможно и подключу, раз уж по такой цене...
Сенсація! Безлімітний iнтернет цілий рік всього за 100 грн. Активуйте до 29/03/2021 послугу «Рік без оплат lite» та спілкуйтесь у соцмережах, не рахуючи мегабайти. Замовляйте: *512*1# та клавіша виклику або 477*365
Ничо он не напутал, пару лет назад такие тоже приходили.gtc, мне кажется, что ты что-то напутал про смс и бонусы за пополнение. Коды, которые сбросили выше дают возможность получить шаровые 50грн без необходимости пополнения (если таковые полагаются твоему номеру). А в случае бонусов за пополнение, то их дают без смс, нужно просто пополнить счет минимум на необходимую сумму.
Спасибо, уже пришли бонусы.gtc, 50 на 478.
Якщо не видно тому що текст у прямокутник не влізає, то треба натиснути "не цікаво" на інших пропозціях. Дезігнери там талановиті, тоді цей прямокутник стане більше. А ті, що "не цікаво" все одно завтра знов там будуть.А ось смс про бонуси за поповнення не було, проте у веб (акції) вони є (частково), бо не видно яку суму поповнення просить, довелось перевірити на pay.ks. Без танців поповнив через моб, бонуси прийшли не так швидко, десь хвилин за 10.
А ещё проще и быстрее на https://pay.kyivstar.ua (без всяких авторизаций) просто вводить желаемый номер и через 3-4 сек увидеть доступность предложения, касательно бонусов за пополнение (если такое есть в данный момент по номеру). В мкс его тоже может и не быть вовсе![]()
"довелось перевірити на pay.ks." - будь ласка детальніше, про що це?
+
Подскажите плз, это до 18-го включительно? То есть надо успеть до 18 марта 23:59 или 18 марта 00:00?Для Вашего номера есть Подарок от Киевстар! Бесплатные 5000 МБ на 15 дней. Закажите до 18/03/2021
Я щось не дуже довіряю цьому повідомленню. Здається, іноді воно не вискакує, хоча мусить. Хіба що треба залогінитись в МКС. Але тоді й там можна подивитись.якщо акція є - вона вискакує нижче, якщо нема - нічого не з'являється.
Да. Обычно так. И на горячке подтверждали как-то.Подскажите плз, это до 18-го включительно? То есть надо успеть до 18 марта 23:59
Могут предложить. С тем же сроком.И если пропустить ход, вероятно ли что чуть позже предложат ещё раз? В идеале, с бóльшим сроком действия.
могут и не могут,Могут предложить. С тем же сроком.
Неверный ответ. У меня в МКС ничего не писало, но бонусы пришли.gtc, якщо акція є - вона вискакує нижче, якщо нема - нічого не з'являється. Проте там тепер написано лише про бонуси за поповнення онлайн, так що треба бути обережним, адже у мене особисто була одна акція, яка не давала збільшені бонуси через оплату мобільним застосунком.