Акційні пропозиції Київстар

Місто
Poland
Sashkent, а до чого тут ред? Клієнти діляться на два види: і тут, і там, скандальних і ні. Другий вид жуватиме соплі, а перший вигризе свої бонуси хоч через прокуратуру.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Какие отличия есть?
Например для 068, не все услуги доступны, чем абонентам с другим кодом.
Наприклад?
Та сама заміна сім карти, без поїздки в їх контору хрен поміняєш на відміну від кс, кажу бо маю білайн.

• Sad
Реакції: drmz
Місто
Харьков
Sashkent, а до чого тут ред? Клієнти діляться на два види: і тут, і там, скандальних і ні. Другий вид жуватиме соплі, а перший вигризе свої бонуси хоч через прокуратуру.
Я вежливо, но с напором отгрызал. Обидно было что не дали бонусы. Хотя особо за них не переживал. Вставил одну из полочных симок, а на ней полно разных предложений. Те что подходили взял. Симка пролетевшая с бонусами осталась только для входящих звонков. Хорошо симок много. Была бы одна пришлось бы за деньги абонплату получать пока вроди как разбирались. Бонусы начислили через день после того как закончились все средства бонусные 20 грн и 1коп. На основном.

• Like
Реакції: idea

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
Какие отличия есть?
Например для 068, не все услуги доступны, чем абонентам с другим кодом.
Наприклад?
Та сама заміна сім карти, без поїздки в їх контору хрен поміняєш на відміну від кс, кажу бо маю білайн.
старые симки beeline заменяются, так же, как и любые другие: в магазинах киевстар или через проф

• Like
Реакції: idea

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
сори, я не силён в таких деталях. я на той неделе заменял обычную белую симку билайна. хз роуминг она или нет

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Poland
Я просто не знаю що таке киевстарпроф, тому й питав.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
хто підкаже. Щоб отримати бонуси по цій шляпі що на скріншоті треба поповнювати лише з банківської картки і через сайт київстару чи додаток? Чи через глобал мані також можна закидати і за ті бонуси отрииати 2 абонки на лєвий кс? прокатить якщо з глобалу поповнювати?

Вкладення

• Screenshot_20210325-033707_Chrome.jpg
    Screenshot_20210325-033707_Chrome.jpg
    129.5 КБ · Перегляди: 57

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
і ще підкажіть таке. якщо сімка ніколи не поповнялась,а брав лише 50 подарункових бонусів і за них абонку оплатив,то чи зможу я коли поповню рахунок на 100 грн забрати їх назад чи через смарт гроші чи через *124# ? чи буде це рахуватись ща було витраяено 40 грн і послуга активна? прошу писати тих хто знає точно

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
ChesterUA, если номер свежий, то 40грн он не потратил.
Что значит "свежий" - что у него нет прав качать на основании https://red-forum.com/threads/Беспредел-Киевстара.17300/page-532#post-1700823
номеру год. вопрос был считаются ли бонусные 50 грн за абонку как потраченные 40 для активации услуги?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ys? nf
Что значит "свежий" - что у него нет прав качать на основании https://red-forum.com/threads/Беспредел-Киевстара.17300/page-532#post-1700823
номеру год. вопрос был считаются ли бонусные 50 грн за абонку как потраченные 40 для активации услуги?
Ні, не вважаються.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
ты сможешь вывести баланс только на услуги, где ты оплачиваешь что-либо (интернет, тв, коммуаналка...). перевести на карту или другой номер или глобал, не сможешь

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Прийшло на номер, який стоїть в смартфоні, інтернетом (в силу його відсутності) не користуються. Дуже синій регіон (Тернопільська обл.). Спочатку пропонувало 3 місяці по 10Гб, які були проігноровані. Тариф Без Меж lite в компенсаційному режимі))

1616662070091.png

Зверху