- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Ноги курячі? Чи свинячі?питание котиков ногами
Я тоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать.Це точно. Також на один з номерів в сім'ї, який доречі реально грошей 2 роки не бачив, прийшло поповніть на 55, бонус 62. Зробив як треба, гроші потім вивів. Бонус ще не зайшов, пройшло 3 дні. Висновок-кс ще 5 років не побачить від мене ні копійки.
А навіщо чекати, якщо достатньо читати форум і не поповнюватися у час глюків. А хто це робить незважаючи на застереження, як ятоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать.
Так там глюки з грудня!не поповнюватися у час глюків
Хочу испытать острых ощущенийА навіщо чекати, якщо достатньо читати форум і не поповнюватися у час глюків. А хто це робить незважаючи на застереження, як ятоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать., сам винен.
Мсье знает толк...Хочу испытать острых ощущений
Тогда вам в ПБ..Хочу испытать острых ощущенийА навіщо чекати, якщо достатньо читати форум і не поповнюватися у час глюків. А хто це робить незважаючи на застереження, як ятоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать., сам винен.
![]()
третій раз на п'яти номерах акція 55/62 і все нормальноТам там глюки з грудня!
для подачи заявок есть один срок 24 часа. А эти новые 48 часов это потому что чат боты смотрят, как утираются доверчивые абоны, и скоро превратятся в 48 дней.котик сказал ждать двое суток.Пока пауза работает, буду ждать.
то скоріше Ви фарт маєте. в мене на двох номерах глюки по черзі.третій раз на п'яти номерах акція 55/62 і все нормальноТам там глюки з грудня!