Акційні пропозиції Київстар

Місто
Днепр - Полтава
Без заявки на начисление вручную превратишься в вечного ждуна. Если за час-другой бонусы не пришли, значит только через пинание котиков ногами.

Останнє редагування:
Місто
Vinnitsa
Це точно. Також на один з номерів в сім'ї, який доречі реально грошей 2 роки не бачив, прийшло поповніть на 55, бонус 62. Зробив як треба, гроші потім вивів. Бонус ще не зайшов, пройшло 3 дні. Висновок-кс ще 5 років не побачить від мене ні копійки.

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Це точно. Також на один з номерів в сім'ї, який доречі реально грошей 2 роки не бачив, прийшло поповніть на 55, бонус 62. Зробив як треба, гроші потім вивів. Бонус ще не зайшов, пройшло 3 дні. Висновок-кс ще 5 років не побачить від мене ні копійки.
Я тоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать.
Но пока что КС бонусы шлет исправно, каждый месяц, уже год как.

Місто
Poland
тоже жду такого случая, и скорей всего также буду реагировать.
А навіщо чекати, якщо достатньо читати форум і не поповнюватися у час глюків. А хто це робить незважаючи на застереження, як я :), сам винен.

Місто
Poland
gtc, так, але ж не постійні і ми справно отримуємо бонуси.

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
А навіщо чекати, якщо достатньо читати форум і не поповнюватися у час глюків. А хто це робить незважаючи на застереження, як я :), сам винен.
Хочу испытать острых ощущений :)

• Haha
Реакції: idea

gtc

Місто
Львів
idea, так, але й поповнюватися постійно не потрібно, особливо якщо б бонуси вчасно нараховували.

Хоча попередній пост був більше саркастично-узагальненим.
У мене є хто на бонусах цілу зиму, а є й ні, бо не дають вчасно, і люди змушені платити (страшне!) свої гроші.
А є й такі, в кого бонуси нарахували, а зняли гроші, бо не вивели гроші одразу (теж незважаючи на застереження і здоровий глузд).
Короче, солідно стабільна контора, шо тут говорити...
Post automatically merged:

Хочу испытать острых ощущений
Мсье знает толк...

• Like
Реакції: idea

zynq

Пессимист
Місто
Одесса
Хочу испытать острых ощущений :)
Тогда вам в ПБ..

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
котик сказал ждать двое суток :mad: .Пока пауза работает, буду ждать.
для подачи заявок есть один срок 24 часа. А эти новые 48 часов это потому что чат боты смотрят, как утираются доверчивые абоны, и скоро превратятся в 48 дней.

Місто
Poland
drmz, а у мене від разу прийняли заявку. Не казали чекати 48 год-ів. Але бонусів поки нема. Воно і добре, хай після глюків, мо довше будуть?

• Like
Реакції: drmz
Місто
Полтава
пришло на непополняемый номер:
«Radio Kyivstar» - музика без зайвої реклами та плати за трафік! Слухайте найпопулярніші новинки та улюблені хіти у відмінній якості. Завантажуйте безкоштовний додаток на ваш смартфон: "kv.st/RadioKS"

Місто
Львів та область
Телефон
xiaomi
Місто
Днепр - Полтава
Только что обнаружил бонусы за пополнение 18.03, заявку не подавал, забил. Первый раз такое, что без пинания исправили косяк с бонусами.

Зверху