- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Без пополнений, но с подключенным интернетом за 100 на год.ed4t, Номер без пополнений ?
Мені таке прийшло на перших 12 абонплат. Номер інколи бачить денну абонплату.Если бы 35 - на постоянно, а не на 5.5 месяцев (6*28 дней) - то, возможно бы, и согласился.
Значит, есть к чему стремится моему номеру.Мені таке прийшло на перших 12 абонплат. Номер інколи бачить денну абонплату.Если бы 35 - на постоянно, а не на 5.5 месяцев (6*28 дней) - то, возможно бы, и согласился.
В связке с суперсилой, не плохо.Переглянути вкладення 44130
Таке саме отримав. Номер десь місяців з три не отримував гроші.Мені таке прийшло на перших 12 абонплат. Номер інколи бачить денну абонплату.Если бы 35 - на постоянно, а не на 5.5 месяцев (6*28 дней) - то, возможно бы, и согласился.
Вигідна пропозиція до Чорної П’ятниці: підключення до тарифу Все разом Профіт + ТБ
25.11.2021
З 25 до 27 листопада 2021 року діятиме промопропозиція Все разом Профіт + ТБ усього за 200 грн/міс.
У тарифі абонент отримає Домашній Інтернет до 100 Мбіт/с, Київстар ТБ з доступом до 240+ ТВ-каналів, 10 000 МБ мобільного інтернету, безлімітні хвилини в мережі Київстар та 100 хвилин на номери інших мобільних операторів по Україні. Акція діє для нових абонентів Домашнього Інтернету від Київстар.
Підключити тариф можна за посиланням лише з 25 до 27 листопада 2021 року.
Вигідна пропозиція до Чорної П’ятниці: підключення до тарифу Все разом Профіт + ТБ ☆ Київстар ☆
З 25 до 27 листопада 2021 року діятиме промопропозиція Все разом Профіт + ТБ усього за 200 грн/міс.kyivstar.ua
Вигідна пропозиція до Чорної П’ятниці: підключення до тарифу Все разом Профіт + ТБ ☆ Київстар ☆
З 25 до 27 листопада 2021 року діятиме промопропозиція Все разом Профіт + ТБ усього за 200 грн/міс.kyivstar.ua
Спасибо. ЗавтыкалAlcogolic,Номер бы не советовал сливать на форуме
vlady, Ухты. Уже в приложение есть. В разделы тарифы тоже?А мне такую фигню прислали на активно пополняемый Комфорт 2018
Переглянути вкладення 44204
Да, наконец-то добавили.vlady, Ухты. Уже в приложение есть. В разделы тарифы тоже?А мне такую фигню прислали на активно пополняемый Комфорт 2018
Переглянути вкладення 44204