Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Маю на увазі що по тарифу уже знімає коректно, ютуб не знімає
Ніфіга там не коректно знімає.
Тариф Оптимум (Ютуб не тарифікує), денна абонплата, згідно умов "Відео на ходу", при денній абонплаті мало би тарифікувати Ютуб, но на практиці - це залежить від конкретного номера, і настрою ДЕбілінгу:
1) перевіряємо кількість трафіку - 100мб
Переглянути вкладення 51107

2) вимикаєм доступ до мережі всім додаткам і сервісам окрім Ютубу
Переглянути вкладення 51108

3) надивляємось Ютубчик на 337 мб (ютуб преміум, без реклами)
Переглянути вкладення 51109

4) вирубаємо інетку, заходимо в додаток
Переглянути вкладення 51110

Ітого:
Використали 337мб/протарифікувало 73мб.
Якщо
1) безлім на Ютуб не діє в денній абонплаті - мало б не дати використати більше 100мб
2) безлім на Ютуб діє мало б зняти ~1мб

Так коректно тарифікує, чи нє?)))

Більше того, одного разу я упоровся настільки, що оплатив місячну абонплату по тарифу, бо котоферма мене запевнювали, що це проблема просто в несплаченій місячній абонплаті. Вот якщо я оплачу місячну - тоді все буде в шоколаді. Я оплатив (розвели гєнєрала на бабло), перевірив - та сама картина. Тоді перед мною вибачились, дали безлім інтернет на 3місяці, і саме цікаве: по закінченню я перевірив - на денній абонплаті стало не тарифікувати Ютуб.
а теперь тоже самое но с месячным пакетом

Morino

Користувач
Місто
Львів
Маю на увазі що по тарифу уже знімає коректно, ютуб не знімає
Ніфіга там не коректно знімає.
Тариф Оптимум (Ютуб не тарифікує), денна абонплата, згідно умов "Відео на ходу", при денній абонплаті мало би тарифікувати Ютуб, но на практиці - це залежить від конкретного номера, і настрою ДЕбілінгу:
1) перевіряємо кількість трафіку - 100мб
Переглянути вкладення 51107

2) вимикаєм доступ до мережі всім додаткам і сервісам окрім Ютубу
Переглянути вкладення 51108

3) надивляємось Ютубчик на 337 мб (ютуб преміум, без реклами)
Переглянути вкладення 51109

4) вирубаємо інетку, заходимо в додаток
Переглянути вкладення 51110

Ітого:
Використали 337мб/протарифікувало 73мб.
Якщо
1) безлім на Ютуб не діє в денній абонплаті - мало б не дати використати більше 100мб
2) безлім на Ютуб діє мало б зняти ~1мб

Так коректно тарифікує, чи нє?)))

Більше того, одного разу я упоровся настільки, що оплатив місячну абонплату по тарифу, бо котоферма мене запевнювали, що це проблема просто в несплаченій місячній абонплаті. Вот якщо я оплачу місячну - тоді все буде в шоколаді. Я оплатив (розвели гєнєрала на бабло), перевірив - та сама картина. Тоді перед мною вибачились, дали безлім інтернет на 3місяці, і саме цікаве: по закінченню я перевірив - на денній абонплаті стало не тарифікувати Ютуб.
а теперь тоже самое но с месячным пакетом
А точка доступу яка стоїть?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Shinime, останній абзац читали?
так это не свежая инфа после работ с биллингом
Поставте точку доступу internet, в мене все коректно знімає.
Привіт! Користуюсь київстра твій новий, підключила за 5 грн Відео без обмежень та 25 Гб за 25 грн. Замітила, що трафік дуже сильно витрачається, за пару днів 3.2 Гб. В лайфселл якось економніше.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Shinime, останній абзац читали?
Привіт! Користуюсь київстра твій новий, підключила за 5 грн Відео без обмежень та 25 Гб за 25 грн. Замітила, що трафік дуже сильно витрачається, за пару днів 3.2 Гб. В лайфселл якось економніше.
Скоріше всього в фоні інші додатки висять і їсть.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Стоїть internet

Скоріше всього в фоні інші додатки висять і їсть.
Ну я ж писав, що відключено доступ всім, окрім ютуба. Як ви читаєте, йопрст.

Ще раз на 250грн мене не розведеш)

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В киевстаре единица тарификации интернета 1Мб. А у двух остальных слонов - 200 Кб. Это точно влияет на расход!
В Водафона немає округлень. Все рахується до кілобайта.
Насколько это точно? Где-то в условиях прописаны 200 Кб. У Тримоба было 10 Кб и это точно влияло на расход.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Насколько это точно? Где-то в условиях прописаны 200 Кб. У Тримоба было 10 Кб и это точно влияло на расход.
Тоже пригадую, що колись було 200кб, обшнарив всі тарифи, так і не найшов.
Коти (3 штуки) сказали, що округлень немає.
І ше смутно пам'ятаю що минулого року якось вимірював, і дійсно рахувало до кілобайта.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Якщо це так, то дуже добре! Але це дивно саме по собі. Бо виключили законну можливість обдурювати абонента! Звісно - я не проти таких покращень, хоча до кінця не вірю в таке!

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В киевстаре единица тарификации интернета 1Мб. А у двух остальных слонов - 200 Кб. Это точно влияет на расход!
сессия 8 часов, их и обанут же на целых пару мегабайт в сутки уууууу
Растолкуй о чём ты?

Місто
Запорожье
Растолкуй о чём ты?
Округление трафика происходит только при разрыве сессии, ручном или по причине отвала сети и тд. не важно, если находиться в 4ж сети то округлений в сутки максимум 3 шт будет.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Растолкуй о чём ты?
Округление трафика происходит только при разрыве сессии, ручном или по причине отвала сети и тд. не важно, если находиться в 4ж сети то округлений в сутки максимум 3 шт будет.
Я думаю, что округление происходит при каждом обращении к серверу. Разве не так? Спецы дайте более точный ответ!

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Я думаю, что округление происходит при каждом обращении к серверу. Разве не так? Спецы дайте более точный ответ!
Спецы могут ответить что угодно, проверить вы всё равно вряд ли сможете. Я как-то пытался понять, как списываются мегабайты трафика, и пришел к выводу, что как попало, без всякой закономерности. А округление - это вообще мелочи, о которых Киевстар не захочет рассказывать.

Зверху