Акційні пропозиції Київстар

Місто
Белая Церковь
На двох номерах з однаковим тарифом і оплаченої денной абонкой, з різницею в два тижні, відправив смс на номер 2525. На один дали 25 ГБ интернета на інший ні.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Уже можно выводить вэбверсию из своего сознания! Осталось чуть больше двух дней её существования
"не буде працювати з грудня" не обов'язково означає, що відключать саме 01.12
До того ж маю підозри, що й взагалі не відключать

Місто
Киев
На двох номерах з однаковим тарифом і оплаченої денной абонкой, з різницею в два тижні, відправив смс на номер 2525. На один дали 25 ГБ интернета на інший ні.
СМС бесплатно отправляется? А то у меня что-то не отправляется.

Місто
Белая Церковь
25грв

• Like
Реакції: goga
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Підключив "соцмережі без обмежень", знімає мегабайти за перегляд тексту в Телеграмі. До с'котиків ні написати, ні зателефонувати, проблеми з мережею. "Так і жиєм".

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
Проверьте, прописан ли номер смс-центра в телефоне. Я с 3 смартфонов не мог отправить эту смс, пока не переставил симку в кнопочный, и тогда при отправке смс попросило сначала ввести номер смс-центра +380672021111. Хз, почему сбились настройки, может это новая суперсила такая)

Місто
Киев
25грв
Сколько мегабайты живут?

Місто
Бердичів
25грв
Сколько мегабайты живут?
30 днів

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Переглянути вкладення 51325

Кто то разобрался с этой акцией? Я позвонил на 466 и мне робот сказал, что надо переходить на какой то другой тариф и только потом получать эти 25 гб.

У меня сейчас тариф Твой новый за 55 грн - я не хочу на другой тариф переходить.

Есть способ получить 25 гб за 25 грн без всяких переходов на другой тариф? В этом кто то разбирался?

Власні спостереження
1. Поповнив, відіслав СМС, інтернет отримав. Ні на якій інший тариф не переводило.
2. Змінив тариф на "твій новий". Після зміни інтернет нікуди не дівся і продовжую його використовувати.

Місто
Киев
Переглянути вкладення 51325

Кто то разобрался с этой акцией? Я позвонил на 466 и мне робот сказал, что надо переходить на какой то другой тариф и только потом получать эти 25 гб.

У меня сейчас тариф Твой новый за 55 грн - я не хочу на другой тариф переходить.

Есть способ получить 25 гб за 25 грн без всяких переходов на другой тариф? В этом кто то разбирался?

Власні спостереження
1. Поповнив, відіслав СМС, інтернет отримав. Ні на якій інший тариф не переводило.
2. Змінив тариф на "твій новий". Після зміни інтернет нікуди не дівся і продовжую його використовувати.
А смысл менять тариф, 10 минут в день на других операторов, намного интереснее чем без них.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
А доречність переходу з "без меж лайт" на "твій новий" раніше вже зазначалася. Просто може хтось також як я заказав на "без меж лайт" інтернет і тепер думає, що робити. От тому і написав свій досвід.

Місто
Киев
А доречність переходу з "без меж лайт" на "твій новий" раніше вже зазначалася. Просто може хтось також як я заказав на "без меж лайт" інтернет і тепер думає, що робити. От тому і написав свій досвід.
У чому зазначалась, хтось пукнув переходьте 😀.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Проверьте, прописан ли номер смс-центра в телефоне. Я с 3 смартфонов не мог отправить эту смс, пока не переставил симку в кнопочный, и тогда при отправке смс попросило сначала ввести номер смс-центра +380672021111. Хз, почему сбились настройки, может это новая суперсила такая)
Мені це не допомогло. Навіть лазила в додаткові налаштування "Блокування преміум смс", там в мене теж все норм. Проблема не в слоті і не в телефоні, бо з іншої сім картки йде. Спрбую завтра на кнопковому телефоні.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Проблема не в слоті і не в телефоні, бо з іншої сім картки йде. Спрбую завтра на кнопковому телефоні.

Підтверджую. Не зміг відправити цю смс з кнопкового телефону з правильно прописаним смс-центром. Схоже Київстар перетворився на суцільний глюкодром.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Все компании хотят убрать большую часть абонентов. Хотят оставить "20%, которые приносят 80% дохода".
це так не працює. 20 й так приносять 80. 20 іншого приносять іншому 80. та 20 третьому.
але ж ще є 40% абонентів. от за ними й полювання. і це норм.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Проблема не в слоті і не в телефоні, бо з іншої сім картки йде. Спрбую завтра на кнопковому телефоні.

Підтверджую. Не зміг відправити цю смс з кнопкового телефону з правильно прописаним смс-центром. Схоже Київстар перетворився на суцільний глюкодром.
В мене в кнопковому видає "хибний номер". Пробувала відправити на інший номер з смарту, бо ті 25 грн на рахунку все таки є- те саме, все рівно не відпаравляє.

UPD. Вреші змогла зв'язатися з оператором- виявляється якщо мегабайти на 0, то воно резервує 15грн на мобільний інтернет. Порадила виключити мобільний інтернет, включити режим літака і перезапустити телефон.
Я зробила простіше- поповнила на абонплату, яка в мене все рівно буде зніматись завтра вночі. І смс пішло.Нарахування 25Гб відбулось одразу.

Останнє редагування:

irv

Місто
Пшемыcль
Телефон
Nokia 2146

В мене в кнопковому видає "хибний номер". Пробувала відправит на інший номер з самрту, бо ті 25 грн на рахунку все таки є- те саме, все рівно не відпарвляє.
Отправил сьело 25грн - 25гб и 250 минут - мне простили.:vampir:Как будто с наперсточниками в 90х сыграл..

Зверху