Акційні пропозиції Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів
І врізали к-сть тп.
Готуйте ваші свінокоїни! Щасливий День сам себе не ощасливить. І Київстару тре ж чимось обгрунтувати майбутнє підвищення тарифів: "Ля, об'єми споживання трафіку виросли в n разів! тому ми збільшуємо наповнення тарифу і підвищуємо на нього ціну".
Ну для нової лінійки не буде підвищень, а от стара лінійка і думаю лінійка твій спецпропозиційна яка була, скоріше за все піде догори.

Останнє редагування:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Внимание, вопрос: почему так?
Ведь обычно предлагают переход на более дорогие.
может они так о вас заботятся )) видят что вы не полностью используете наполнение тарифа нынешнего, и думают, что более дешевый подойдет вам лучше. Лояльный абонент это ценность! по идее ))

у меня так было на водафоне.

вы кстати не указали точно тариф, на который вам предлагают перейти - на Базу?
я перешел на Базу со Свободы со скидкой на полгода - но я не оплачивал тариф. А вы оплачиваете, вам без скидки ))

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
monsterrr,

Лав Юа Свобода. 125 гривен который.

1-й месяц предлагают со скидкой в 50%.

Місто
Киев
monsterrr,

Лав Юа Свобода. 125 гривен который.

1-й месяц предлагают со скидкой в 50%.
Понятное дело, Lav ua обычный им не выгоден, потому и быстро прикрыли его. У самого лежит такой в загашнике. Сейчас жалею, что основной номер на него не перевёл. Который всё равно не пополняется, так как есть Водафон с ГБА.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia
"Геймери обирають найкраще. Підключай пакет «Ігри без обмежень» і користуйся MineCraft, Roblox, Twitch та іншими іграми без плати за трафік. Вартість — 10 грн/4 тижні. Замовити *247*10# . Пропозиція діє до 01/11/2023 Детальніше kv.st/bdE"
Прийшло на Твій Новий.
У МКС пропозиція продубльована.

Morino

Користувач
Місто
Львів
"Геймери обирають найкраще. Підключай пакет «Ігри без обмежень» і користуйся MineCraft, Roblox, Twitch та іншими іграми без плати за трафік. Вартість — 10 грн/4 тижні. Замовити *247*10# . Пропозиція діє до 01/11/2023 Детальніше kv.st/bdE"
Прийшло на Твій Новий.
У МКС пропозиція продубльована.
Додали б в тарифи, було б супер.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

Вкладення

• IMG_4041.png
    IMG_4041.png
    155.4 КБ · Перегляди: 59

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Понятное дело, Lav ua обычный им не выгоден, потому и быстро прикрыли его. У самого лежит такой в загашнике. Сейчас жалею, что основной номер на него не перевёл. Который всё равно не пополняется, так как есть Водафон с ГБА.
Тоже жалел, но мне улыбнулась удача и в Мой Киевстар появилось спецпредложение перехода на LOVE UA Контракт🙂

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
в Мой Киевстар появилось спецпредложение перехода на LOVE UA Контракт🙂
На двох голодуючих сімках з Твій Новий періодично приходить з травня місяця пропозиція з цим тарифом. На голодних Love UA База теж було раз чи два, але їх я рідко переглядаю, тому міг пропустити.

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Тоже жалел, но мне улыбнулась удача и в Мой Киевстар появилось спецпредложение перехода на LOVE UA Контракт🙂
Ну контракт это предложение не из лучших (особенно, если учесть, что у многих форумчан акционные ГБА от ВФ редко заканчиваются :cool: ). Может пока спешить не нужно, ещё могут предложить ТП "На максимум" или "Свобода" с разными скидками (если тарифы конечно подходят), мне уже на полочники начали приходить, когда закончился период скидок по ТП "База" (6 абонок по 50 грн).
Также заметил, что часто появляются новые спецпредложения, после перезаказа АП (в последний день), если она конечно оплачивается.:)

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Суперсила Вдвічі більше, тариф Ваш Оптимум - сьогодні поцупили суперсилу... Тариф не в переліку.

VAS

Місто
Херсон
Дякую. Але у написали
Про зміну умов користування акцією Щасливий день
Завдяки спеціальній пропозиції Щасливий день абоненти Київстар можуть користуватись безлімітним мобільним інтернетом та дзвінками в мережі оператора протягом одного дня.

Раніше було дві доби у документі.

Перевіремо

Post automatically merged:

Це від 15.09.2023 документ

Зверху