Акційні пропозиції Київстар

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Мене поздоровили з святом і тепер в МК "Суперсильний безлім без доплат" до 30 червня. Питання, я новачок в КС, якщо я веберу безлім хвилин то 5ГБ по суперсилі залишаться?

Місто
Киев
Місто
Кишинёв
Судя по щедрости компания задабривает клиентов перед очередным повышением цен.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Але відносно мене вони пізно очухалися, вже маю РБА за 300 грн, та на ішому номері нагло підключена (без вхідного платежу) 100% знижка (думаю на рік).

Morino

Користувач
Місто
Львів
Та вже підвищили.

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
скоріше навпаки: підняли, народ перестав платити, став міняти операторів або змінювати ТП на менший. А бабосіки то треба

RuslanMikhay

Заблокований
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
В дин@мике, бонусов за входящие с других операторов давно уже нет, поэтому нету и смысла в фрод-машине для голоса, а вот с интернетом схитрили - не проверишь исчерпал 80Гб или нет. Хотя для этого нужно очень постараться, чтобы потратить столько трафика.

Morino

Користувач
Місто
Львів
В дин@мике, бонусов за входящие с других операторов давно уже нет, поэтому нету и смысла в фрод-машине для голоса, а вот с интернетом схитрили - не проверишь исчерпал 80Гб или нет. Хотя для этого нужно очень постараться, чтобы потратить столько трафика.
Пару роликів на кс тб чи ютуб і їх нема. Краще вже відео на ходу

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
А КС ТБ рахується в такому випадку?

Morino

Користувач
Місто
Львів
А КС ТБ рахується в такому випадку?
Так, воно ж несумісне, бо перемикається на безлім після використання 80гб в 0.8мбіт.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
на поличковий номер (для вхідних) з тарифом Твій Новий архівний надійшло SMS київстар

Для вас новий тариф зі знижкою на перші 6 оплат! У LOVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету, безлім у мережі та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу, діє 60 днів). Замовте тариф до 09/05/2024 та сплачуйте 50 грн/4 тижні. Знижка діє 168 дні після зміни тарифу, далі вартість 75 грн/4 тижні. Підключити: 477 або у Мій Київстар

не буду використовувати з декількох підстав. перше - оскільки настільки настирливо докучають, то в цьому більше зацікавлений київстар ніж абонент. друге - якщо колись знадобиться, використовувати, то Твій Новий має більше Інтернету (разом з суперсилою) в абонплаті, третє - поличковому номеру немає різниці скільки не платити, навіть приємніше не платити 100 ніж не платити 75 :cool:

Місто
Днепр
photo_2024-05-06_19-51-16.jpg
хочу активировать в последний день- значит 10 мая? сначала закинуть 1 грн потом нажать активировать? после 30 дней просто пополнить 1 грн или можно заранее и само снимет?

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
На недавно переведённом из Без меж Лайт в Лав юа Базовый после снятия абонки дали +30ГБ(и до*уя мин).
Как по юссд их проверить?

Написано в МКС, что подключена Супкрсила втричі більше, но комбинация проверки не указана.

По старой *311*1#(подключал до смены т/п) пишет, что пакет не подключён.
Номер не мой, возм указано в смс, но "клиенка" найти их не может.(

Зверху