- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А разве там когда-либо были ограничения? Да и в посл.раз когда заказывал, то существенно больше 1.5 Гб траффика использовал, но снижения скорости не заметил)А який обсяг Інтернету на повній швидкості надається за акцією "Щасливий день"? 1,5 ГБ/день чи як?
То лише пакет усюди онлайн таке має, щасливий день ні.А разве там когда-либо были ограничения? Да и в посл.раз когда заказывал, то существенно больше 1.5 Гб траффика использовал, но снижения скорости не заметил)А який обсяг Інтернету на повній швидкості надається за акцією "Щасливий день"? 1,5 ГБ/день чи як?
Перевіряв? Бо раніше був такий самий шейпТо лише пакет усюди онлайн таке має, щасливий день ні.А разве там когда-либо были ограничения? Да и в посл.раз когда заказывал, то существенно больше 1.5 Гб траффика использовал, но снижения скорости не заметил)А який обсяг Інтернету на повній швидкості надається за акцією "Щасливий день"? 1,5 ГБ/день чи як?
До 30.06Переглянути вкладення 61914
Суперсильний Безлім - його можно щомісяця ж підключати? Чи це одноразова акція? Дякую.
Декому ще музика без обмежень приходитьКомусь ще прийшло таке? Не так давно мене перевели з LOVE, де були усі можливі безліміти у тому числі і на твіч, на LOVE UA, де жодних безлімітів.
Кілька днів тому прийшло опитування по смс, де питали чи задоволений тарифом і тут я вирішив вліпити 3 і написати, що мало інтернету. І от 3 дні пройшло і отримав таку чудову пропозицію за 10 гривень.
Не знаю чи опитування вплинуло, але пропозиція приємна.
Музику я теж слухаю, але за кількістю трафіку це незрівнянно з твічДекому ще музика без обмежень приходитьКомусь ще прийшло таке? Не так давно мене перевели з LOVE, де були усі можливі безліміти у тому числі і на твіч, на LOVE UA, де жодних безлімітів.
Кілька днів тому прийшло опитування по смс, де питали чи задоволений тарифом і тут я вирішив вліпити 3 і написати, що мало інтернету. І от 3 дні пройшло і отримав таку чудову пропозицію за 10 гривень.
Не знаю чи опитування вплинуло, але пропозиція приємна.
Кожні 4 тижня після підключення.Суперсильний Безлім
без обмеження швидкості 80 ГБ
Я вже отримав шейп. Минулого місяця підключив та за тих 4 тижні використав 65 гіг (статистика в МКС).
Оплативши чергову абонку підключив знову, використав 15гіг і тут шейп 0,75.
Тобто це 80 гіг на весь період акції, як я зрозумів? а не на кожні 4 тижні після чергового підключення?
И так багадо написали вам ,,Поздравили с Днём Рождения Номера . Просто СМС и всё.
а який термін дії "оцих подарунків"? щось на сайті не знайшовНова програма Оце подарунки! для абонентів Київстар ☆ Київстар ☆
З 19 червня 2024 року абоненти передплати, контракту та бізнес-клієнти Київстар можуть отримати додаткові хвилини, мегабайти чи промокоди на знижкуkyivstar.ua
На wog дали код до 31.07.24який термін дії "оцих подарунків"? щось на сайті не знайшов