Акційні пропозиції Київстар

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
jader, vanzha, номери зі сплаченою абонкою?
Бо мені на поличкові нічого подібного не дають, а на активних номерах таке є.

Місто
Смт. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Тоді можна з ймовірністю 99% стверджувати, що подарунки отримають всі активні номери зі сплаченою абонкою. І всім дадуть 5Гб інтернета.

Посилання на подарунок одне на всіх.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Тоді можна з ймовірністю 99% стверджувати, що подарунки отримають всі активні номери зі сплаченою абонкою. І всім дадуть 5Гб інтернета.
У мене на Свободі 2024 зі сплаченою абонкою не було цієї пропозиції, учора був останній день дії пакету.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Київстар незабаром святкує День Народження. І вирішив мене ось так привітати:
Теж отримав(предоплата).
Срок використання цих 5гб після активації подарунка 7 днів.
Інфо з ГЛ.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
1733771806433.png
Прийшла така пропозиція на Базу. Новачок в КС підкажіть алгоритм переходу щоб не зняв добову абонплату - перехід 11.12 потім поповнення, чи таки поповнення потім перехід? А чи взагалі варто? Я чекав -50грн на 12 раз ще на старій Свободі по 125грн, не дочекався..

Morino

Користувач
Місто
Львів
Переглянути вкладення 64803
Прийшла така пропозиція на Базу. Новачок в КС підкажіть алгоритм переходу щоб не зняв добову абонплату - перехід 11.12 потім поповнення, чи таки поповнення потім перехід? А чи взагалі варто? Я чекав -50грн на 12 раз ще на старій Свободі по 125грн, не дочекався..
Перехід і потім поповнення на 100

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Переглянути вкладення 64803
Перехід і потім поповнення на 100
Є питання до громади, замовив перехід на Свободу, поповнити обов'язково сьогодні, чи можна пізніше? Акція почнеться з першого поповнення чи від сьогодні? І основне чому в додатку пише поповніть на 150, а не100?

Останнє редагування:
Місто
Сумы
Телефон
nokia
Акція почнеться з першого поповнення чи від сьогодні?
Сегодня. В последней версии приложения МКС можно посмотреть дату окончания скидки. А пополнять или нет, решать самому.

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Акція почнеться з першого поповнення чи від сьогодні?
Сегодня. В последней версии приложения МКС можно посмотреть дату окончания скидки. А пополнять или нет, решать самому.
А чому в додатку пише поповніть на 150, а не 100?

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Місто
Хмельницький
Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
До пробував пише помилка, після поповнення просто прийшло поповнено на 100 і нічого не нарахували...

Місто
Хмельницький
До пробував пише помилка, після поповнення просто прийшло поповнено на 100 і нічого не нарахували...
Я якось обирав після, так підключило суперсилу "після сплати за тариф". Тобто після наступного.

Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Короче мене кинули знижку не дали, до оператора не можливо дозвонитись, підскажіть що робити? :rolleyes:

Зверху