- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А що сімки ВФ нема?а щасливий день не мають намiру продовжити? Хоча б за 2 грн/день, залишили б...
Там не те пальто взагаліА що сімки ВФ нема?а щасливий день не мають намiру продовжити? Хоча б за 2 грн/день, залишили б...
Ну, такое. Раньше бесплатно можно было весь день разговаривать в день рождения номера.Ничего себе
а может продолжат её?акції щасливий день
З покращеними умовами.а может продолжат её?акції щасливий день
Ні.З покращеними умовами.а может продолжат её?акції щасливий день
Тут хтось просив по дві гривні,- дослухаються чи ні?
Спеціальна пропозиція по номеру.А як правильно акція називається, де 25% знижка на абонплату, якщо за 3 місяці одразу? Де про неї можна почитати? Щось зараз мені вже 3 місяці не приходить така.
Мені якраз час звертатись до підтримки про продовження. Тому запитання - яка максимально можлива подібна знижка?Спеціальна пропозиція по номеру.А як правильно акція називається, де 25% знижка на абонплату, якщо за 3 місяці одразу? Де про неї можна почитати? Щось зараз мені вже 3 місяці не приходить така.
Тобто можна оплатити 12 міс. за поточною ціною і ще й знижку отримати?Київстар також хоче зробити "знижку" за сплату річної абонки.
Я на контракті, якщо і міняють добровільно-примусово, то дуже рідко.Ще невідомо, як буде. Це ж лише опитування.
Читай уважноДе зустріли новину?
Це опитування. Київстар лиш зондує підґрунтя, як це впровадити.Ми працюємо над новими пропозиціями та хочемо дізнатися вашу думку.
Читав уважно. Також хочу пройти опитування і приліпити туди лайк.Читай уважно