- Місто
- Самар/Дніпро
От халепа, забув про ту пропозицію, протупив!Очень даже жирное предложение)
Мені, нажаль, не приходила, бо перейшов би не кваплячися, для КС це дешевше нікуди!(на тариф LOVE UA Базовий) перейти на LOVE UA Свобода Річний за 1050 гривень рік замість 1500
Дешевше немає. Беріть, поки дають, вже найдешевший тариф-утримання буде 200 грн з 28.07Цікавить, чи не приходила комусь пропозиція дешевша за 1050 грн на річну Свободу?
Дякую. А що буде з тарифом LOVE UA Базовий 125 грн 28 днів після 28.07? Ціна збережеться, подорожчає чи примусово переведуть на інший тариф? Яка доля цього тарифу?Беріть, поки дають, вже найдешевший тариф-утримання буде 200 грн з 28.07
Мені, нажаль, не приходила, бо перейшов би не кваплячися,
Цікаво, скільки це років треба прожити на світі щоб зрозуміти що таке пропонують виключно на "голодуючі", інакше мовлячи, "поличкові" номери?![]()
Подорожчає полюбе, а от коли... Можливо, осінь-зима.Дякую. А що буде з тарифом LOVE UA Базовий 125 грн 28 днів після 28.07? Ціна збережеться, подорожчає чи примусово переведуть на інший тариф? Яка доля цього тарифу?Беріть, поки дають, вже найдешевший тариф-утримання буде 200 грн з 28.07
Якщо хтось знає, напишіть, будь ласка.
Понад пакетні хвилини, гігабайти, SMS.Підкажіть на що можна використати бонуси окрім оплати тарифу? Я думала, можна хоч послуги додаткові замовити, а воно не йде
Ні. Позачергово 29 спише повну вартість.Підкажіть, якщо я в тарифі LOVE UA Свобода 2024 вже використав акційні 12 оплат зі знижкою і наступна сплата буде 30 липня, чи можна 29 липня замовити позачергову абонплату ще раз зі знижкою?
336 днів після зміни тарифу закінчуються 30 липня.
Якась дуже вибіркова акція, або ще не всім підключили, бо з 10 поличок - тільки на одному номері була.В Мій Київстар роздають промокод на -10% в Розетка