Акційні пропозиції Київстар

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Хто поповнював по акції на 100₴+ через GPay? "Кошти нараховують кожного 7-го дня з моменту старту акції". Котрого числа вам нараховували? Я так розумію наступний раз 20.12?
Шось вони перемудрили...

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
Пришло сообщение "Бонусы от Киевстар" на 8 недель за одну гривну. Это мне нужно менять тариф или эти бонусы работают с моим тарифом?
И где прочитать какие именно бонусы, количество?

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Через сколько времени после отправки смс приходит ответка что дали безлим
в тот же день, через несколько минут / несколько часов

Это уже многие получили и пользуются. Тут всё хорошо без подстав!
благодарю за информацию :smile:

Місто
Чернигов
Можно ли пополнить по акции, которая предлагается в МКС, номер, не прикреплённый в ЛК? Имею ввиду акцию " Пополни на 100 грн.-получи 50 бонусов", по гуглпей.

Місто
Киев
Можно ли пополнить по акции, которая предлагается в МКС, номер, не прикреплённый в ЛК? Имею ввиду акцию " Пополни на 100 грн.-получи 50 бонусов", по гуглпей.
Тыцни ДЕТАЛЬНЕЕ там, где предлагают, и сэкономь 5 минут себе и 10 секунд другим.

Місто
Truskavec
Телефон
Sony Xperia X
Хто поповнював по акції на 100₴+ через GPay?

Мені ще від вчора вибиває помилку "операцію відхилив банк", хоча на картці достатньо коштів і у виписці це не відображається як невдала операція.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Хто поповнював по акції на 100₴+ через GPay?

Мені ще від вчора вибиває помилку "операцію відхилив банк", хоча на картці достатньо коштів і у виписці це не відображається як невдала операція.
Теж зміг лиш з другого разу поповнити. Після першої спроби десь через пів години вчора. Підтримка сказала наступне:
"Бонуси нараховуються кожні 7 днів за наступним графіком: 04.12, 12.12, 19.12, 26.12 і 30.12."

• Like
Реакції: drmz
Місто
Киев
У кого-то получилось пополнить счет на 100 грн (для получения кэшбека 50 грн) в мобильном приложении "Мой Киевстар" через GPay?
У меня выдается ошибка "Что-то пошло не так. Операцию отклонил банк".

Зверху