я якось проґавив граничний термін поповнення, що був вказаний у пропозиції мкс для отримання бонусів, коли спохватився, то лишалось 5 хв до опівночі, впродовж 2 хв зробив поповнення і по *111# грн успішно показувало. Через годину (попередні разів 5 на мій номер бонуси приходили впродовж 20-40хв) набрав оператора, повідомив всю ситуацію, він перевірив і повідомив "по системі бачу, що всі умови виконані, ще не закінчилася добра, впродовж якої гарантоване надходження, закінчиться - дзвоніть, складемо заявку". Через день бонуси, звичайно що, не прийшли, дзвоню операторам знову, розповідаю все і тут мені дівчинка заявляє "бачу, що по вашому номеру пропозиція все ще наявна і не використана" і термін дії її, повідомила, спливає через 7 днів

, тобто, виходить, минула пропозиція анулювалась і я на неї не встиг, з'явилась нова з новим терміном але ніде інфи про неї не було (перед дзвінками операторам перевіряв мкс, 477 та сторінку пропозицій бонус477), а от оператор її в системі у себе бачив, по що мені й повідомив.
Подякував, поповнив рахунок, відразу вивів грн і через 20 хв отримав смс про нарахування бонусів

фініта ля комедіа