Акційні пропозиції Київстар

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Да, ещё с прошлой недели. Если предложение висит - оно действительно есть, но вот переходить только через 477 (пока не исправят баг)
Я підключав через підтримку в чаті.

Щойно КС приємно здивував:
1668772458767.png

Прийшло після того як замовив за 5₴/міс "Відео без обмежень". Але за 90 днів таке можна пробачити)

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Абоненти Київстар можуть придбати поліси страхування зі знижкою до 22%​

17.11.2022

Завдяки партнерству Київстар та ресурсу «Finance.ua», купуючи поліси страхування, абоненти можуть отримати знижку до 22%.
З початком бойових дій в Україні Київстар надає підтримку своїм клієнтам багатьма способами. Наразі, завдяки партнерству з «Finance.ua», національний мобільний оператор надає абонентам можливість заощадити кошти на придбанні полісів страхування: ОСЦПВ, зелена карта, або Медичне страхування.
Отримати знижку можна завдяки промокоду, який стане доступний у додатку Мій Київстар для всіх абонентів, що ним ним вже користуються, або завантажать його на свій смартфон та авторизуються.
На сайті партнера під час оформлення замовлення у відповідному полі необхідно ввести промокод, і отримати знижку на обрані вами види страхування. Кожен абонент має можливість використати акційний промокод з 17 листопада 2022 до 31 грудня 2022 року (включно), необмежену кількість разів на сайті партнера, купуючи необхідні поліси.
Нагадаємо, що Мій Київстар — це персональний кишеньковий помічник для керування власним номером, аналізом витрат та обсягом послуг за номером, та багато іншого. Завантаживши додаток можна не тільки поповнювати рахунок без комісії, а й отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстар. Завантажити додаток можна тут.
Ознайомитись з правилами акції можна за посиланням.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
5₴/міс "Відео без обмежень"
Не міс, а 4 тижні.
В мене на номері, де абонку сплачено, підключив Соцмережі без обмежень. Нічого не дають, окрім цих 1000 МБ і безлімітного трафіку на соцмережі.
А є ще один номер, де Відео без обмежень маю ще замовити, але не сплачувався тариф.
Усюди Онлайн Безлім — чистий рандом, ніде в мене немає.

• Like
Реакції: Lorn
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
05.11 предложили "Відео без обмежень" за 5 грн, подключил, сегодня повторно пришло СМС с предложением, но только уже за 35 грн😂
Переглянути вкладення 51337
Фігасеє....
Влітку була акція (соцмережі) два місяці безкоштовно, потім 30 грн.
А тепер? 28 днів за 5 далі 35?

Місто
Київ

Tartak

Заблокований
Місто
Чернiвцi
Місто
Волинь
В дин@мике, мені після річного нету автоматом прийшло на один номер "усюди онлайн" на 90 днів, на інший по 10 гб на 90 днів. Але чекаємо і далі річного, бо інакше прийдеться брати акційний рік у водафон. Тому кс нехай думає, бо замість отих останніх грн за нет, буде 0 отримувати з січня від мене.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Мне почему-то кажется, что к новому году Киевстар предложит год интернета за 100. На полочные симки приходят неплохие спецпредложения. Если учесть, что сейчас желающих платить наперед немного, то заманить они могут только ценой.

Місто
Mykoliav
Кто-то в курсе что такое "Всюди безліміт за нуль" ? Описания что-то нигде не находится.
Спасибо.

Місто
Mykoliav
Кто-то в курсе что такое "Всюди безліміт за нуль" ? Описания что-то нигде не находится.
Спасибо.
Так это вам дали интернет на 90 дней
Спасибо, а исходящие на другие сети должны быть доступны в таком случае и сколько? Дело в том, что они доступны при 0 на счете. Называется все это именно как написано. Тоесть не "усюди онлайн безлим", а именно "усюди безлим за 0".
Спасибо.

Зверху