Акційні пропозиції Київстар

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Спустя 2мес. Жене на пополненный лайт+ снова пришло 3 мес. безлимитного интернета за замену сим-карты. После того как профукал прошлый раз такой безлимит 2мес. предлогали просто поменять сим-карту.
Сегодня сменил сим-карту, но интернет так и не подключился. Напомните для него надо что-бы снялась какая-то абонплата или без абонки можно котиков теребить?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Сегодня сменил сим-карту, но интернет так и не подключился. Напомните для него надо что-бы снялась какая-то абонплата или без абонки можно котиков теребить?
Теребить можно. Абонплата к этой акции не имеет отношения. Если ночью не подключат, можете смело завтра начинать.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Абоненти Київстар можуть отримати знижку до 22% на поліси страхування

Завдяки системній співпраці Київстар з партнерами, абоненти національного мобільного оператора мають можливість користуватись різноманітними корисними пропозиціями. Наразі, серед таких є можливість попіклуватись про себе та власний автомобіль. Абоненти Київстар можуть отримати до 22% знижки на придбанні полісів страхування: ОСЦПВ та Медичне страхування від Finance.ua.

Для того, щоб взяти участь в акції, достатньо користуватися додатком Мій Київстар або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися. В додатку абоненти отримають унікальний код, який необхідно ввести на сайті партнера при купівлі обраного виду полісу страхування.

Скористатись акційним промокодом можливо з 03 квітня 2023 року по 03 травня 2023 року (включно), необмежену кількість разів.

Нагадаємо, що Мій Київстар — це персональний кишеньковий помічник для керування власним номером, аналізом витрат та обсягом послуг за номером, та багато іншого. Завантаживши додаток можна не тільки поповнювати рахунок без комісії, а й отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстар. Завантажити додаток можна тут.

Ознайомитись з правилами акції можна за посиланням.

Місто
Київ
Пропозиція Love ua База зі знижкою на 168 днів (50 грн замість 75)
Тариф "Твій улюблений", голодав 4 місяці. Якраз його і хотіла змінити. :)

До речі, я писала, що отримала аналогічне смс на тариф "Без меж лайт". Пропозиція мала діяти до 31 числа, але вже зранку 30 в додатку нічого не було!
Перевірила через 477 та через сайт - немає пропозиції.
Ввечері 31 знову з'явилася вже з терміном дії до 6 числа, а 1-го після обіду знову всюди щезло! От такий березнево-квітневий розіграш! :rolleyes:

Вкладення

• Screenshot_2023-04-02-17-50-04-567_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-04-02-17-50-04-567_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    152 КБ · Перегляди: 41
Місто
Одеса
Як на мене «Твій Улюблений» краще ніж «Love UA База»
Все залежить від послуг,якщо потрібні дзвінкі і є супер сила, то вийде 175 хв. на інші мережі та міські, а це краще за 75 грн ніж за 55 грн.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
на Твій Новий

Слідкуєте за новинами в Telegram та спілкуєтесь з друзями в соцмережах? Тоді ця пропозиція саме для вас. В пакеті «Соцмережі без обмежень» ці та безліч інших додатків без використання тарифних МБ за 30 грн/4 тижні. Замовити *238*30#. Пропозиція до 05/05/2023 Детальніше kv.st/9ys

Місто
Львів
Телефон
Meizu
на Твій Новий

Слідкуєте за новинами в Telegram та спілкуєтесь з друзями в соцмережах? Тоді ця пропозиція саме для вас. В пакеті «Соцмережі без обмежень» ці та безліч інших додатків без використання тарифних МБ за 30 грн/4 тижні. Замовити *238*30#. Пропозиція до 05/05/2023 Детальніше kv.st/9ys
Ну не знаю....
Маю на трьох номерах за п'ятірку, на одному, рахує трафік казна-як. Відповідь на заявки,- "самдурак"...
Той номер не поповнюю...
теж маю 2 номери за 5, і так, трафік там фіг зрозумієш як рахує🤔

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
на Твій Новий

Мені таке саме тільки за 25 грн)

trempel

Заблокирован
Місто
Киев
На 2 непополняемых номера пришли по одинаковой sms,что начислены звонки и смс бесплатно

Ни даты,ни условий или времени со сроком.ничего.короткая смс.

Раньше с них переходил на бесплатный месяц Лове..а потом перешёл с него на Лове безлимит

Симки стоят в телефонах и в основном работают га приём по объявлениям

Вообщем какое то тцманное предложение от киевствра

Місто
Львів
Телефон
Meizu
smk, luytel,
згідно інфи на сайті, який вказаний в смс
S30406-20294837.jpg
тому думаю ціна пропозиції індивідуальна

Причина: доповнив

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Inn@, замовила подарунок? Якщо так, який код в смс був для перевірки мегабайтів?

• Like
Реакції: Inn@

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Абоненти Київстар можуть отримати знижку 10% на прикраси від ювелірного дому Pandora

Задля створення вигідних пропозицій абонентам Київстар об’єднується з багатьма партнерами. Разом із «Pandora» абоненти національного мобільного оператора мають можливість отримати 10% знижки на різноманітні прикраси: каблучки, сережки, ланцюжки та інші.

Для цього достатньо користуватися мобільним додатком Мій Київстар, або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися.

На головному екрані додатка абоненти можуть отримати промокод, скористатись яким можливо необмежену кількість разів пред’явивши його працівнику магазину при покупці товарів на касі або при оформленні замовлення на сайті партнера.

Акція доступна з 05 квітня 2023 року до 30 квітня 2023 року (включно).

Звертаємо увагу, що знижка не розповсюджується на товари з колекції Marvel x Pandora та прикраси із золота 14k.

Нагадаємо, що Мій Київстар — це персональний кишеньковий помічник для керування власним номером, аналізом витрат та обсягом послуг за номером, та багато іншого. Завантаживши додаток можна не тільки поповнювати рахунок без комісії, а й отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстар. Завантажити додаток можна тут.

Детальніше за посиланням

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Навіщо вони працюють над цими знижками/акціями це для мене загадка. Вони лише недавно вимкнули веб версію, є над чим працювати в самому додатку зараз а вони тратять час і сили на якісь речі які використовує дай бог 1% від користувачів додатку.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Bebobi, треба прилагтувати рідню на тепленьке місце ось і "працюють"

Зверху