- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
там за гривну "даёт", а тут стикеры бесплатно, от душиЛайф интернет даёт на День рождения.
Как замечательно подмечено), просто позорище...Маме тоже такое позорище пришло. Лайф интернет даёт на День рождения.Маєте привід влаштувати маленьке свято, адже сьогодні вашому номеру 12 років! Ми раді, що ви є частиною нашої родини і підготували для вас дещо особливе – набір стікерів від Київстар.
Як думаєте? Куди ті стікери нехай засунуть собі).
Я не можу знати за всі пакети. Дивіться у себе в МКС. Я підключав на Love UA.Voyager, в ТП лав юєй світло можливо замовити 300хв на усіх за 70грн.?
Платите певно 600+грна мені таке прийшло
Вітаємо! Ви стали учасником програми лояльності Київстар Амбасадор
Ви активно користуєтеся своїм номером Київстар, тому берете участь у програмі лояльності. А це означає, що вам доступні додаткові переваги!
З корисного. Зняли шейп на безлімітномому інтрнеті.
Не засунут, а приклеятМаєте привід влаштувати маленьке свято, адже сьогодні вашому номеру 12 років! Ми раді, що ви є частиною нашої родини і підготували для вас дещо особливе – набір стікерів від Київстар.
Як думаєте? Куди ті стікери нехай засунуть собі).
Вроде ж, эта акция до 31 августа была? https://kyivstar.ua/promo/spostпривет может есть лишний промокод на Укрпочта может кто-то подарить
Дають свободу і дальше, комусь за 75грн знижки, а комусь і 100грн.Зашел в МКС глянуть акционные предложения на полочниках с тарифом База: тариф Свобода со скидкой исчез. В наличии Світло, Пісня и Сила за полную стоимость.
Можно почти не платить приостановив номер на пол года.ТиDontStopMe, тут так не працює, це контракт. А Ви розумієте що на контракті борг все одно треба буде сплатити? Тут не канає не платиш і боргу нема.
БезкоштовноMix Fix, за приостановленіе, скільки треба заплатити?