Акційні пропозиції Київстар

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
BaDa, для кс не простительна щедрість, яка віддалено нагадує зраду своїм внутрішнім ідеалам !!!
Вже більше ніж 5 років як мій номер на паузі безкоштовно...
Але для всіх наче недавно зробили безкоштовно за замовчуванням

Місто
Радивилів
BaDa, круто, в мене 2.8 року але припейд.
Тут прилетіла пропозиція на тп свобода у дзвонілці , на який 1.5місяця перейшов, але він вже давно на ІГ.
При не сплаченій абонці можливо замовити дод.пакет інета, не сплачуючи абонку?

Вкладення

• Screenshot_2024-09-14-19-12-11-879_com.kyivstar.mykyivstar.png
    Screenshot_2024-09-14-19-12-11-879_com.kyivstar.mykyivstar.png
    277.2 КБ · Перегляди: 68

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
номер на паузі безкоштовно..
вхідні дзвінки при паузі працюють?

Update:
мова про контракт

сам відповім:
  • Номер, що був заблокований за іншими причинами: продовжує реєструватися в мережі, доступні вхідні SMS, вхідні дзвінки по Україні, дзвінки на екстрені служби та на номери довідкової служби Київстар (466, 477, 0800300466).

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
ТиDontStopMe, тут так не працює, це контракт. А Ви розумієте що на контракті борг все одно треба буде сплатити? Тут не канає не платиш і боргу нема.
Можно почти не платить приостановив номер на пол года.
як би він приостонаив номер, то не приходилиб смс оплатити послуги. А так сума боргу росте. Рано чи пізно гроші будуть пробувати забрати, як це зараз ролять не скажу, чи через суд чи просто колекторам продають. Як мінімум кредитний рейтинг можуть підпортити на раз два.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
У мкс на багатьох, але не на всіх номерах. Залежності від оплаченої абонки немає, на неоплачених відсутні 5 гіг і 100 хвилин, на деяких оплачених взагалі відсутня акція.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
monter, а що за сімка у тебе ®️?
У доньки ЛС так світив тижні 2, доки я не поміняв картки зі своєю, а потім повернув назад. Навіть вручну оператори не сканувались.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Місто
Днепр
Отримайте супер знижку на три оплати вашого тарифу! Щоб сплачувати лише по 10 грн, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна. Встигніть підключити до 26/09/2024
тариф love ua базовый
теперь вот думаю может подключить?

Місто
Киев
Отримайте супер знижку на три оплати вашого тарифу! Щоб сплачувати лише по 10 грн, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна. Встигніть підключити до 26/09/2024
тариф love ua базовый
теперь вот думаю может подключить?
в Приложение есть предложение? Или только в смс?

Зверху