- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Це теж на голодуючий номер прийшло?на рік пропозиція є
і мова все ж таки про календарний рік, а нена рік пропозиція є
операторський
Так, не поповнював більше пів-року точно. Нещодавно 3 грн закинув щоб підключити Усюди онлайн Безлім на 90 днів.Це теж на голодуючий номер прийшло?на рік пропозиція є
Оновіть додаток до останньої версії і буде вам щастяА на якому ви зараз тарифі?в МКС з'явилась пропозиція переходу в новий тариф Love UA свобода Піврічний, перші 6 місяців за 420 грн, далі 600 грн/6 міс.
На жодному зі своїх та родичів LOVE UA Базовий, На максимум та контракті База такої пропозиції не бачу.
у меня последняя версия, и на обоих номерах старые предложения, новомодных пока нет. Так что не от версии зависит.Оновіть додаток до останньої версії і буде вам щастя
Мабуть, наразі лише в цьому регіоні і надсилають.Регион Киев
а больше ничем от Свободы не отличается?у тарифі Love UA Свобода Річний немає суперсил
Нові акційні тарифи тільки для передплати чи є і для контракту?monsterrr інет 20 гіг(тобто суперсила +5 гіг вже включена) та Київстар ТБ Легкий, більше не знайшов у описі різницю. Я не планую підключати цей тариф, так що спробувати не зможу
Навіть смс прислали
Шукали вигідний тариф? Підключайте LOVE UA Cвобода Річний зі знижкою 30%! Сплачуйте всього 1050 грн одразу за рік та отримуйте кожні 4 тижні: 20 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 125 хв на інші мережі України. Акційну вартість можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, потім повна вартість — 1500 грн. Умови тарифу діятимуть 366 днів з моменту підключення. Підключайте до 11/06/2025 за номером 477 або у Мій Київстар: mykyivstar.go.link/fVC3D
Тільки прпНові акційні тарифи тільки для передплати чи є і для контракту?monsterrr інет 20 гіг(тобто суперсила +5 гіг вже включена) та Київстар ТБ Легкий, більше не знайшов у описі різницю. Я не планую підключати цей тариф, так що спробувати не зможу
Навіть смс прислали
Шукали вигідний тариф? Підключайте LOVE UA Cвобода Річний зі знижкою 30%! Сплачуйте всього 1050 грн одразу за рік та отримуйте кожні 4 тижні: 20 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 125 хв на інші мережі України. Акційну вартість можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, потім повна вартість — 1500 грн. Умови тарифу діятимуть 366 днів з моменту підключення. Підключайте до 11/06/2025 за номером 477 або у Мій Київстар: mykyivstar.go.link/fVC3D
В тому буде, в річних і піврічних ніТак, не поповнював більше пів-року точно. Нещодавно 3 грн закинув щоб підключити Усюди онлайн Безлім на 90 днів.Це теж на голодуючий номер прийшло?на рік пропозиція є
Цікаво що у тарифі Love UA Свобода Річний немає суперсил, до цього приходила пропозиція просто на знижку по 100 грн/12 оплат - там були
Так, після того переведуть на місячний свобода.Знайшов на поточному номеру 1 річний та 1 піврічний На базовому. Якщо вибрати дані тарифи,то оплата тільки буде повністю авансом?
Цікаво, який відсоток "голодувальників" спокусять тими тарифами розкошелитися на піврічну чи річну авансову оплату?після того переведуть на місячний свобода.