Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Чернигов
Отримав смс: додаткові МБ завжди стануть у пригоді! Замовляйте пакет 20000МБ всього за 20грн на 30днів.Після підключення пакет продовжується автоматично кожні 30днів протягом 180днів... Пропозиція до...
P.S. номер не бачив абонплати з моменту атаки Київстар у в грудні,знаходиться у кнопковому телефоні.
Питання: чи зніметься сут.а/п якщо поповнити,чи відразу спишеться за пакет? (ТП Свобода 2024)
Теж прийшла така пропозиція. Номер за рік поповнювався на 1 грн. Тариф такий самий. Цікаво, чи можна вибрати Суперсилу "сім для планшета", та користуватись цими додатковими Гігами, не вносячи абонку? Чи Суперсила працює лише зі сплаченим тарифом?

Місто
Киев
Valiko, один раз кошерно підключилась, другий раз попав на 20 грн додаткових
Два рази вже підключав, і як ви говорити, кошерно за 20 грн. Точніше другий раз тільки гроші закинув на рахунок

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
YouTube Premium 90 грн в міс. до 13.02 акційна ціна. Підключення через мій київстар. Далі ціна 95 грн.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Вітаю!
У МайКС пропонують перейти на LOVE UA Магніт Контракт 2024(при чому якось хитро - кожного дня термін пропозиції оновлюють до кінця поточної доби) з 100 грн на перший рік, потім по 175 грн:
1. До коли будуть пропонувати такий перехід? Мені може знадобитися лише після 1 листопада.
2. Скільки можна не платити абонку після переходу на контракт?
3. Як підключається суперсила домашній інтернет, коли у мене він вже є окремо?

Місто
Житомир
Телефон
Samsung Galaxy A16
1. Можуть перестати пропонувати в будь-який момент, не думаю, що до 1 листопада дотягнете.
2. Першу абонку одним платежем в 100 грн. доведеться сплатити в будь-якому випадку, потім можна поставити номер на паузу на декілька місяців через послугу "Тимчасове призупинення номера", але сенс тоді переходити на контракт)))
3. Це вже з оператором будете виясняти (якщо вже ДІКС у вас є, то з оператором уточнюйте, чи новий особовий рахунок, чи на поточний перекинуть)

Зверху