Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
До дня незалежності в додатку дали безкоштовний промокод на доставку по Укрпошті. Окремо можна прийняти участь в розіграші де можна вийграти подарунковий бокс або музичний програвач з платівкою.

Музичний програвач з платівкою добив.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Місто
Львів
Музичний програвач з платівкою добив
А як його "добивають"? Я зміг лише зареєструватися в розіграші, написали очікувати результатів.

Трішки чув про нього але що там такого особливого?
Якщо йдеться про вінілові програвачі, то мій кумпель дотичний до того бізнесу. Дрібним гуртом привозять їх чомусь зі США, не з Китаю, покупців не бракує.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung Galaxy A16
Отримав, на диво, приємний сюрприз від КС до Дня Незалежності. В травні через сайт викупив свій перший номер, яким користувався з 2005 по 2010, окрім першого обов'язкового поповнення коштів не бачив від слова зовсім. Через МКС пропонувало всяку фігню не дешевше 400 грн, аж раптом сьогодні з'явилася пропозиція контрактного Магніту-2024 за 100 грн. перший рік. Аж не повірив - забрав зі свистом. Мій шок в шоці)

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На Без меж lite прилетела пропозиция Старт Річний за 1350 грн/рік. Я прям даже не знаю, хотелось чего-то подешевле.

• Like
Реакції: cat

Morino

Користувач
Місто
Львів
На Без меж lite прилетела пропозиция Старт Річний за 1350 грн/рік. Я прям даже не знаю, хотелось чего-то подешевле.
По 112.50грн, за такі умови 👍, беріть, без меж лайт старий тп, потім пожалієте

Зверху