Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Vinnitsya
Телефон
Xiaomi
Чи можливо таку пропозицію отримати на інший номер (який рідко використовувався)?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Valiko, у меня на обоих полочниках она висит "только до сегодня" - и каждый день продляют.

Думаю, реально. Они практически всем неактивным такое предлагают.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
monsterrr, про безлим-инет писал, подумал, что про неё чел спрашивал(на предыдущей стр это тоже обговариваали). Пардон, спутал.)

Місто
HRK
Кто пользуется акцией "оце подарунки"? почему у меня не получается передарить 5000 мб за 1 грн на другой номер? ("подарунок вже летить", в итоге он из списка никуда не девается и до назначения не доходит), это глюк или его невозможно передарить? а что насчет 50 грн на бонусный счет, кто-то пробовал передаривать?

Місто
Киев
Кто пользуется акцией "оце подарунки"? почему у меня не получается передарить 5000 мб за 1 грн на другой номер? ("подарунок вже летить", в итоге он из списка никуда не девается и до назначения не доходит), это глюк или его невозможно передарить? а что насчет 50 грн на бонусный счет, кто-то пробовал передаривать?
50грн.. приходить тільки на той номер на якому вони .. передарувати не можливо зі слів оператора... 5гб інтернету.. як коли.. було передарував прийшли 100хв..

Місто
kiev
5гб, прийшло через пару днів як 100 хвилин, колись раніше також приходило як 100 хвилин, бонуси НЕ передаровуються.

Місто
Одеса
Чи можливо спочатку отримати бонусні 50 грн, а потім за них сплатити подарункові 5000 мб (які за 1 грн) ?

Місто
HRK
кому интересны хроники дурдома: на подарок отправлялось 5000 мб за 1 грн, в итоге пришло не 5 гб, не 100 мин, а (невероятно!) возможность выиграть телевизор самсунг! да, это просто лучшее, что могло случиться, аплодисменты киевстару! :ROFLMAO::dash1:

Місто
kiev
кому интересны хроники дурдома: на подарок отправлялось 5000 мб за 1 грн, в итоге пришло не 5 гб, не 100 мин, а (невероятно!) возможность выиграть телевизор самсунг! да, это просто лучшее, что могло случиться, аплодисменты киевстару! :ROFLMAO::dash1:
у мене якось при пересилці (вже не памятаю чого) - прийшло "блокування самостійноі заміни сім" так і висить в підключених послугах без можливості відключити.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Снова пропали все акции на двух номерах. Причем с утра на одном были, и бонусы тоже обещали - а к вечеру исчезли.

Кому-нибудь приходила за последнее время Свобода Річний або Піврічний, або знижка 25 грн на 12 платежей?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Снова пропали все акции на двух номерах. Причем с утра на одном были, и бонусы тоже обещали - а к вечеру исчезли.

Кому-нибудь приходила за последнее время Свобода Річний або Піврічний, або знижка 25 грн на 12 платежей?
Ну ось прямо зараз
Screenshot_20250923-062023.Moto App Launcher.png

Зверху