- Місто
- Самар/Дніпро
Йдуть не в ту сторону.Ще підняли на 50грн
Повинен прийти промокод в смс.замовив 'Київстар ТБ Преміум на 30 днів' - це повинен прийти промокод десь чи при логіні у додатку КС ТБ буде застосовано пакет, підкажіть будь ласка?
Замовляв те саме, прийшов протокол в додатку МК, в розділі Мої знижки.Вітаю!
В Мій КС в розділі "Оце подарунки" замовив 'Київстар ТБ Преміум на 30 днів' - це повинен прийти промокод десь чи при логіні у додатку КС ТБ буде застосовано пакет, підкажіть будь ласка?
було замовлено 17.09 і 1.10 мало оновотись знову і 0 чи чекати 17.10Володя Гій, до 1-го числа потрібно замовляти.
А вони і річний тариф нижче не дадуть.На без-меж-лайт прилетел Старт Річний за 1350 снова (и я снова откажусь). Свободу вот взял бы.. но ее больше не присылают![]()
Результати розіграшу програми лояльності Оце подарунки! вже є на сайті Київстар. Нехай здійсняться ваші мріїСегодня же 7 число. Должен был быть розыгрыш "Вот это подарков" с главным призом в виде телевизора.
Надо проверить.
Вот выиграю, установлю и буду марафон смотреть
Это совпадение: одно к другому отношения не имеет. Видимо, Киевстар играется с параметрами безопасности)у мене якось при пересилці (вже не памятаю чого) - прийшло "блокування самостійноі заміни сім" так і висить в підключених послугах без можливості відключити.