Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Андрюх@dp.ua, сегодня с утра все вернулось. Причем на Свободе висит сразу два "оптимальных" тарифа - один и тот же Старт на 6 и на 12 платежей по 150 :LOL:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

Продовжуємо акцію Гарний номер — гарна знижка​

Наші клієнти зможуть користуватися акційною пропозицією Гарний номер — Гарна знижка до 31 жовтня 2025 року.
За умовами акції абоненти передплати можуть придбати Ідеальний номер у магазинах чи в інтернет-магазині Київстар за суперціною — 400 гривень замість 600.
З 1 жовтня 2025 року пропозиція діятиме також і для абонентів контракту, вони зможуть придбати акційний Ідеальний номер за 400 грн лише в магазинах Київстар.

Ще підняли на 50грн

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Вітаю!
В Мій КС в розділі "Оце подарунки" замовив 'Київстар ТБ Преміум на 30 днів' - це повинен прийти промокод десь чи при логіні у додатку КС ТБ буде застосовано пакет, підкажіть будь ласка?

Місто
Київ
замовив 'Київстар ТБ Преміум на 30 днів' - це повинен прийти промокод десь чи при логіні у додатку КС ТБ буде застосовано пакет, підкажіть будь ласка?
Повинен прийти промокод в смс.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Вітаю!
В Мій КС в розділі "Оце подарунки" замовив 'Київстар ТБ Преміум на 30 днів' - це повинен прийти промокод десь чи при логіні у додатку КС ТБ буде застосовано пакет, підкажіть будь ласка?
Замовляв те саме, прийшов протокол в додатку МК, в розділі Мої знижки.

Місто
Хмельницький
А я замовив в "Оце подарунках" знижку від Сільпо 15%. Тільки от як виявилося вже після підключення, на самовивіз з магазину вона не діє. Тобто мені потрібно платити 49 або 79 грн вартості доставки, що фактично з'їсть знижку. І це при тому, що найближчий магазин у 200 м. від дому. До того ж, слід врахувати ще пару моментів. Знижка від КС не діє на товари, що формально вже зі знижками (і таких доволі багато). А також, що ціни в Сільпо вищі, ніж в багатьох інших супермаркетах (Таврія, Тайстра, не кажучи вже про АТБ - є дешевшими). То і виходить, що за таких умов нема ніякого сенсу нею й користуватися. Тільки собі у збиток.

Зверху