- Місто
- Самар/Дніпро
Запропонували тариф піврічний за 700гр, але не підходить бо відсутня суперсила.Бартоломей, мне в этот раз ничего не предложил. Типа и так дешево, не нравится - валите.
Но попробовать стоит, мало ли что.
Запропонують знижку на 6 місяців, або контрактний магніт 2024 із знижкою на рік по 100 грн в місяць.Была Свобода 24 по 75 грн/мес на год по акции после смены тарифа. Сейчас уже 125 грн/мес, стандартная цена. Что ожидать при шиномонтаже? Что киевстар предлагает в таких случаях и стоит ли заморачиваться?
Love ua свобода за 100 грн запропонували.( На 12 абонплат)Была Свобода 24 по 75 грн/мес на год по акции после смены тарифа. Сейчас уже 125 грн/мес, стандартная цена. Что ожидать при шиномонтаже? Что киевстар предлагает в таких случаях и стоит ли заморачиваться?
Нормальная тема со стартом , интересно сколько свободаНа активную Свободу_24 снова предлагают Старт по 150 на 12 платежей и Старт-контракт по 175.
Що за тариф? Ця суперсила входит в цей тариф, чи це індивідуальна пропозиція?Продовжуйте підтримувати ЗСУ разом із нами! Підключіть оновлену Суперсилу Допомога ЗСУ+ та отримайте 25 ГБ інтернету на 4 тижні. Для активації відправте SMS на 88032, гігабайти нарахуються після наступної оплати тарифу, але не пізніше 18.12.2025. Тож, не зволікайте!
Love Ua свобода. Входить. Прикол в тому, що ця суперсила в мене й так підключена була.Що за тариф? Ця суперсила входит в цей тариф, чи це індивідуальна пропозиція?Продовжуйте підтримувати ЗСУ разом із нами! Підключіть оновлену Суперсилу Допомога ЗСУ+ та отримайте 25 ГБ інтернету на 4 тижні. Для активації відправте SMS на 88032, гігабайти нарахуються після наступної оплати тарифу, але не пізніше 18.12.2025. Тож, не зволікайте!
100гб, далі лімітбезлим. интернет.
Не везе мені з акціями, спробував замовити без поповнення відповіло - поповніть, поповнив і замовив, відповіло, що ви не маєте доступної пропозиціїїkloloek, Працює без нарахування основного пакету. Має бути до 13 включно, пробуйте замовити.
Замовляв кілька днів тому.Не везе мені з акціями
Перед підключенням переконайтесь, що на рахунку достатньо коштів для замовлення пакету
спробував замовити без поповнення
Так, інструкції пишуть не для Вас...Не везе мені
без мене мене одружилиТак, інструкції пишуть не для Вас..
Та нє,- в мене дешевше. Соцмережі/відео без обмежень, на постійній основі, 5 грн за недомісяць.маю найдешевший тариф інету на ринку (20Гб\20гр) на півроку,