- Місто
- Самар/Дніпро
Може колись і повернусь. Але не зараз. Поки що є альтернативний варіант, який мене влаштовує.crocodile, тобто ви до них вже не повернетесь?
За 50грн, збагами, ну йогоМоже колись і повернусь. Але не зараз. Поки що є альтернативний варіант, який мене влаштовує.crocodile, тобто ви до них вже не повернетесь?
9 гривень на місяцьcrocodile, невже є щось, дешевше 50 грн на місяць?
Що за провайдер і який тарифу?9 гривень на місяцьcrocodile, невже є щось, дешевше 50 грн на місяць?
LaNET
Недавно подключили мой дом к этой сети.Посмотрел тарифы,укроп нервно курит в сторонке.Кто что может сказать по этом провайдеру?:ored-forum.com
Так, сусідка дала мені пароль від, своєї мережі. Але і її пропозиція виявилася зайвою. Адже я вдруге вже сплатив Рік без абонплат від Водафону, а там у мене безліміт на месенджери та застосунки. Кожного місяця залишаються невикористаними тарифні гігабайти.Historiker, напевно сусіди безкоштовно роздають або ламанул пароль?
Мені телефонували неодноразово, але завжди з номера 067 466 0 466, і завжди це був живий оператор. Тож будьте обережні!Сьогодні з номеру 067 363 0319 зателефонувала робобаба і пропонувала щось там ...
Комусь теж подібне дзвонило?
Шахраї, обережноСьогодні з номеру 067 363 0319 зателефонувала робобаба і пропонувала щось там про перехід на тариф 100 грн/міс "Все включено" (разом з ДІ), в кінці свого спічу запропонувавши натиснути "1" якщо мене то цікавить. Натиснув, відповіла "з вами невдовзі зв'яжуться".
Минуло півдня, наразі ніхто не дзвонив. Цікаво чи це не розвод, номер вайбером визначився як "Саша I Кур", при тому такого акаунта в вайбері не знаходить?
Також про настільки щедрі тарифи та акції КС мені нічого невідомо.
Комусь теж подібне дзвонило?
Ще треба зазначити що у мене вже тиждень як з роутеру витягнутий кабель ДІ КС у зв'язку з підключенням ВФ, можливо це з тим така їхня увага до мене пов'язана?
Нет дневной АП. Главное держать не больше той суммы сколько стоит тариф на год по акциисколько так называемые дневные тарифы