- Місто
- Самар/Дніпро
Практически по всем номерам такие же предложения. Ну и смысл в них. Не выгодно. Но может кому то нужно.Такую дикуху парят , что на голову не налазит
Напевно володарям одно карткових телефонів. Огризки кажись теж. У малого якийсь не свіжий 6 чи 7-й то там одна картка.Но может кому то нужно
О, мені на аналогічний прийшло за 650 грн/рік, але також не треба"Без меж лайт", а на ней предложение перейти на Старт Річний за 500 грн/рік.
Нав'язливий сервіс. Саме то, шо ви точно не використаєте. АЛЕ таким чином самі будете їм додатково навантажувати мобільну мережу... яка і так і повній ..піТим часом Київстар мені підключає те, що я не можу використати.
Мені 10 січня запропонували "Базовий річний" зі скидкою 450 грн за 2300.Річний тариф 300грн це мінімум у них чи було у когось ще менше?
Не "Безлим", а 50 ГБ без ограничения скорости.Запропонували безлім інтернет без зміни тарифу -150грн/4 тижні .
Раніше мені таких пропозицій не приходило
Звісно, бо в 00.00 воно вже непрацюватиме.Просто выгодно брать утром
аж... следующего дня )бо в 00.00 воно вже непрацюватиме
В цьому році так само - день активації та наступний день. Користувався минулого тижня.А в цьому році він Оновлений Щ.Д. де жирним шрифтом виділено в умовах (протягом одного дня).