- Місто
- Самар/Дніпро
навіщо це мені? І що повідомляти?Voyager, звертайтеся/повідомляйте напряму КС...
схоже той жирний шрифт відноситься до послуги Роумінг як вдома.жирним шрифтом виділено в умовах (протягом одного дня).
В реальности работает как и раньше два дня. Активировал щасливий день в субботу, он действовал субботу-воскресенье.D.A.V, Все вірно, в минулому році був щасливий день з умовами (доступ до якого діятиме з моменту підключення до кінця поточної доби та ще протягом наступних 24 годин). А в цьому році він Оновлений Щ.Д. де жирним шрифтом виділено в умовах (протягом одного дня).
Щасливий день оновлюється ☆ Київстар ☆
З 21 січня 2026 року почне діяти оновлена акція Щасливий день для абонентів передплати та контракту.kyivstar.ua
Добавляю в чорний список...
Активировал
Comfy не получилось прикупить, начали присматриваться к Сiльпо?)Київстар вирішив підключити мені Суперсилу
Не на всіх піврічних тарифах, не використані ГБ переносяться.Архівні LOVE UA На максимум, Світло, Пісня, Сила і подібні з приставкою 2023/2024.це на яких конкретно?На деяких тарифах невикористані ГБ переносяться
На піврічних і річних тарифах також накопичуються упродовж терміну дії самого тарифу (до переведення в звичайний).
Если оплатить тариф на протяжении 28 дней, будет 300 грн, а если внести позже, то будет 2000 грн. Экстраденьги при пополнении погашаются в первую очередь, а оставшаяся сумма зачисляется.Подключил тариф акционный за 300грн/год, но пока не пополнял. Писало, что возможность получить тариф за 300грн будет на протяжении 28 дней. В МойКС пишет, что тариф "Годовой старт" действует до 29.01.2027. Если я оплачу тариф в конце февраля, то фактически он у меня проработает 11 месяцев? И ещё вопрос с эктраденьгами неоплаченными. Как правильно всё сделать, чтобы киевстар не развёл на каком-то моменте?
відлік вже пішов, рік діє до 29.01.2027Будет год от момента пополнения/списания 300грн имею ввиду или отчёт года уже пошёл?
купил симку "Без меж лайт", а на ней предложение перейти на Старт Річний за 500 грн/рік.
При переказі коштів гроші потрапляють на основний рахунок, тому річний тариф має оплатитись.Теж це питання цікавить.
Або мікс з переказу + суми, що не вистачає вже банківською картою...