- Місто
- Самар/Дніпро
Суперсили не підключались. Регулярно використовується "Щасливий день".А какая суперсила на номерах по умолчанию была?Гудвин, на двох поличкових
Добре, що вони ще секс-шоп не купили.Київстар розпочав знущатися над абонентами.
В идеале, нужно отключать ipV6 на точке доступа Киевстар + не менять киевстаровские DNS по умолчанию. Тогда тарификация выглядит +- корректно.А шо, есть такие у кого оно реально всё правильно нетарифицирует?Видео на ходу
Несколько раз подключал и ни разу эта услуга правильно не работала.
Максимум, что я видел - это половину трафика Ютуба нетарифицировало. А в других случаях 20-30% трафика Ютуба видело, остальные 80-70% снимало с тарифных/пакетных мегабайт.
Ааа, теперь понятно.нужно отключать ipV6 на точке доступа Киевстар + не менять киевстаровские DNS по умолчанию. Тогда тарификация выглядит +- корректно
Хіба? А назва ДІКС натякає, що вже: (Dicks)секс-шоп не купили
Можливо викуплять у жінки Кулеби секшоп.Добре, що вони ще секс-шоп не купили.
Все вірно, а потім вразі чого хто йому буде з тим номером мороку мати, така ситуація як в мене, щоб відновити номер КС треба комусь морочити голову.Я ему говорю що просто тікай оттуда на life, но он боится и он инвалид первой группи, не виходить из дома.

Для мене це не має значення,- працює і хай працює...luytel, яким чином устаканилось?
Скарги спрацювали?
По датам предоставления акционных предложений перехода на спецтарифы уже можно отслеживать наличие самой возможности перехода (пока нету инсайда КС по срокам введения новой линейки таких тарифовНа "Без меж лайт" пропало предложение "год за 500", сначала поменяли на Старт по 150 на год, сейчас Старт Піврічний за 700 предлагают.
Так, а Ви на те погодилися коли підключали тариф. Всі піврічні та річні тарифи є індивідуальними акційними пропозиціями, які підключаються саме на ці півроку/рік -Они сами так решили?
А далі лише чекати іншої акційної пропозиції..Після закінчення терміну дії тариф автоматично зміниться на аналогічний з оплатою раз на 4 тижні.
На полочный номер пришло предложение 300 грн за год, через год 200 грн в месяц. Перешел, но теперь думаю, если пополнить на 300 грн, даст год пользоваться, или что-то поменяют?іншої акційної
Этот тариф - левак, с 1го марта 200 грн хотятпогодилися коли підключали тариф