Акційні пропозиції lifecell

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
  • Like
Реакції: gen
Місто
Бровари
Лінгвістично рвк правий, там навіть кома є. Усі пропозиції мають бути формульовані однозначно, у випадку подвійного тлумачення, тлумачиться на користь споживача.
Але ж ніхто з нас скаргу до регулятора не напише, побалакаємо і за пару місяців знов тема спливе від чергового форумчанина.

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
idea, чого перейматися, "1-2-3-4-5 начинаю телепать", у нас же пів форума телепатів, розуміють на свою користь, не стидаючись буквоїдством дорікнути :cool:

gen

Місто
Київ
Лінгвістика - добре, але треба і голову вмикати. Людина знає, що достатньо 10грн, наводить посилання де це вказано, але все одно вважає, що з нього вимагають 25грн.
Подзвоніть до оператора, він вам відповість те, що і я: за 25грн, окрім продовження, даються хвилини і гігабайти

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Людина знає, що достатньо 10грн
звідкіля воно видно, що знає??? Чи опсос не зможе підняти ставки та продати за додаткові 15 грн. непотріб? Здається, що більшість реду як раз це і обговорює в різних темах.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Людина знає, що достатньо 10грн, наводить посилання де це вказано
Так власне, дізнався, бо сьогодні спеціально шукав. На один із резервних номерів також прийшла аналогічна смска. І, судячи з тексту, поповнити потрібно на суму саме від 25 грн, щоб продовжити терміні дії номеру, про що написано прямим текстом. Тому я зробив із цієї смски хибний висновок, що підняли мінімалку до 25. Але, дивлюсь на сайт, – ні, так і залишилось 10.
Знову:
Поповніть будь ласка, рахунок на суму від 25 грн одним платежем, щоб продовжити термін дії номера ще на 12 місяців, та отримайте: 2,5ГБ, 25хв на всі номери по Україні.
Чітко вказано, що поповнення на 25 грн необхідне саме для продовження терміну дії номера, і ще надодачу пропонують за це насипати плюшки. І, так, читаю цілісно все повідомлення (за що Ви мені безпідставно дорікали вище). Чи абонент Лайфселл повинен прочитувати в інформаційних повідомленнях зовсім не те, що написано, самому придумуючи смисл?
треба і голову вмикати
Так вмикайте, шановний, хто ж Вам заважає? ;) І досить виправдовувати неточні формулювання з боку оператора: текст повідомлення повинен бути однозначним і точно сформульованим, щоб не нести хибну інформацію.
Усі пропозиції мають бути формульовані однозначно, у випадку подвійного тлумачення, тлумачиться на користь споживача.
Золоті слова.

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
1090 извинений за оффтоп, кому не влом напишите в личку, можно вернуть не на тот номер оплаченные дерьги за пополнение мобильного и в течении какого времени сие возможно?

Місто
Одесса
неточні формулювання з боку оператора: текст повідомлення повинен бути однозначним
:ROFLMAO:
Это у Вас голодающего 6 месяцев Водафона нету, по сравнению с которым неоднозначность ЛС вызывает умиление.
Чітко вказано, що поповнення на 25 грн необхідне саме для продовження терміну дії номера
Там четко указано: пополните пожалуйста чтобы продолжить. Необходимость Вы додумали сами. ВФ тоже выписал смс так, чтобы люди сами придумывали необходимость данного действия.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Там четко указано: пополните пожалуйста чтобы продолжить. Необходимость Вы додумали сами.
Нічого не додумував: у складнопідрядному реченні "Поповніть будь ласка, рахунок на суму від 25 грн одним платежем, щоб продовжити..." є підрядне мети (сполучник "щоб"):
Поповніть рахунок на суму від 25 грн (для чого? з якою метою?) щоб продовжити термін дії номеру
Тоді як для цієї мети поповнення від 25 грн не є потрібною умовою (достатньо лише 10), а це – очевидна логічна помилка.
І це в жодному разі не буквоїдство: як інакше поясниш тим, хто вперто не бажає зрозуміти? Читаю рівно те, що написано, нічого не спотворюючи. Особисто мене ця помилка дезорієнтувала, і я був вимушений шукати відповідну інформацію, щоб перевірити її досовірність, бо сам отримав таку смс:

Вкладення

• IMG_20210619_141516.jpg
    IMG_20210619_141516.jpg
    19.2 КБ · Перегляди: 32

Timurnet

Заблокирован
Місто
Боярка
Вы удивитесь, но далеко не все юзеры Лайфа знают, что можно продлиться за 10 грн. 100500 человек, не особо задумываясь над такими крохами, получив такое смс, пополнят на сумму 25 и еще будут рады плюшкам. Чел теряет пляшку 0,5 дешевого пивасика, а Лайфу с миллионов таких челов нехилая копеечка прилетит. И все Лайф прекрасно знает и понимает как и что он лексически формулирует, там все специально так сделано. Не все ж юзеры редфорума.

Місто
Київ
Там юротдел уже сто раз формулировки согласовал, расходимся, можно не сотрясать воздух

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Логически и юридически корректная формулировка. Не клиентоориентированная, но если вы такой клиент, для которого эта проблема актуальна ("обманом" заставили пополнить свой же счет на дополнительных 15 грн в год), то ожидать особой клиенториентированности не стоит, учитесь читать, думать и не ныть. Тот момент, когда хочется разбанить Котика.
с миллионов таких
Миллиарды, я бы сказал.

Останнє редагування:

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Акция лёгкий драйв работает только когда уплачена месячная абонплата верно?

• Акційний пакет послуг надається на період дії оплаченого пакету послуг. Акційний пакет послуг надається повторно при оплаті кожного пакету послуг (на 4 тижні або 30 днів) за тарифним планом протягом періоду дії Акції.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
не преувеличивай. Я про миллионы абонов, которые пополняют на 10 грн в последний день.
я вже приготував калькулятор, щоб помножити щоденні кілька мільйонів абонентів, у яких закінчується строк дії номера, на 365 ;)

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Не клиентоориентированная, но если вы такой клиент, для которого эта проблема актуальна ("обманом" заставили пополнить свой же счет на дополнительных 15 грн в год), то ожидать особой клиенториентированности не стоит
тобто, якщо я на не клієнтоорієнтовану послугу буду реагувати ніби нема проблеми в комунікаціях, то я маю розраховувати на те, що щось зміниться? Я так зрозумів з Вашого допису. Чи мені повилазило?

не хочу за Кактуса розписуватися, але я не думаю, що він хотів би бути разючим за розкладом

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я так зрозумів з Вашого допису
Это ты сам себе придумал, я ничего подобного не говорил. Я говорил, что если ты свинорыл, то и рассчитывать стоит на отношение соответствующее. Все по-честному, но ни каплей больше.

Останнє редагування:
Зверху