Акційні пропозиції lifecell

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Похоже что по акции БИП Бумеранг, тоже не начислят. За прошлый месяц, начислить должны были до 10 числа, следующего месяца.
Зря расстраивались. Было вчера смс. Приглашало поучаствовать и в этом месяце.

• Like
Реакції: moby
Місто
Киев
Похоже что по акции БИП Бумеранг, тоже не начислят. За прошлый месяц, начислить должны были до 10 числа, следующего месяца.
Неужели акцию БИП Бумеранг, продлили? На сайте, об этом информации нет. И оператор утверждает, что эта акция закончилась.

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Неужели акцию БИП Бумеранг, продлили? На сайте, об этом информации нет. И оператор утверждает, что эта акция закончилась.
Текст смс не меняют просто. Лентяи в лайфселл работают.

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Еще с января убрали акцию Шейк в приложении мой лайфселл.
И на замену бумерангу им надо что-то придумывать, т.к. бумеранг пришел на замену гигов за динамо.
Откуда инфа что именно убрали, а не всего лишь программный глюк приложения?
Из описания самой акции, в приложении. Срок действия.
Спасибо, не знал. Оказывается, в "Детали Промо" тоже иногда поглядывать нужно))
Хоть читай, хоть нет :) Сейчас проверил, акция Шейк уже снова работает.

Місто
Киев
Еще с января убрали акцию Шейк в приложении мой лайфселл.
И на замену бумерангу им надо что-то придумывать, т.к. бумеранг пришел на замену гигов за динамо.
Откуда инфа что именно убрали, а не всего лишь программный глюк приложения?
Из описания самой акции, в приложении. Срок действия.
Спасибо, не знал. Оказывается, в "Детали Промо" тоже иногда поглядывать нужно))
Хоть читай, хоть нет :) Сейчас проверил, акция Шейк уже снова работает.
Пишет. Пожалуйста, повторите попытку позже.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Хотел "шалений рік" продлить, включил в планше радиомодуль (наверное перед нг еще выключил, понемногу с мобилы раздавал в него) - а оттуда смска свалилась "вітаємо з поверненням, в подарунок вам 500мб інтернету". Значит пока подождет с оплатой :)

Місто
Киев
предлагают 4 гб и 40 мин на другие операторы за пополнение от 90 грн, действие 30 дней. голодающий жара лайт.

• Like
Реакції: drmz

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Акции по выходным, для "голодных" симок, продолжаются:preved::
Поспішайте отримати 20 ГБ та 200 хв на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) за поповнення від 20 грн одним платежем сьогодні! Гігабайти та хвилини діють лише у суботу і неділю, 22-23.01.2022. Без комісії можна поповнити рахунок на oplata.lifecell.ua

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Прийшло отаке.

Шановний абоненте! Вам БЕЗКОШТОВНО підключено послугу МелоРінг [Spring] на 15 днів (до ...) Її буде відключено автоматично після завершення безкоштовного періоду. Управління та інші мелодії *150#

У чому полягає підступний план Лайфселла - почнуть щось знімати? В Моєму Лайфселлі (веб) не знаходжу кнопок керування цією послугою. Де її відключати/підключати?

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
У чому полягає підступний план Лайфселла - почнуть щось знімати? В Моєму Лайфселлі (веб) не знаходжу кнопок керування цією послугою. Де її відключати/підключати?
Нету подводных камней.
Дали подарок на 15 дней. Так пусть будет.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина

При дзвінку на 5050 у розділі "Управління персональними мелодіями" не чую пункту "Відмовитися", "Скасувати", "Знищити", "Спалити". Це тепер мої абоненти муситимуть слухати всіляку лабуду наступні 15 днів? :)

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів

При дзвінку на 5050 у розділі "Управління персональними мелодіями" не чую пункту "Відмовитися", "Скасувати", "Знищити", "Спалити". Це тепер мої абоненти муситимуть слухати всіляку лабуду наступні 15 днів? :)
В вашем вопросе я увидел, что вас волнует чтоб не снимали деньги.
На него вам и ответил.
Что будут слушать абоненты, не мое дело.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Sanёk, ви правильно мене зрозуміли, але частково. У мене було два питання, чи буде знімати та як відключити. На перше питання відповідь отримав, на друге ще шукаю.

Місто
Львів та область
Телефон
xiaomi
При дзвінку на 5050 у розділі "Управління персональними мелодіями" не чую пункту "Відмовитися", "Скасувати", "Знищити", "Спалити". Це тепер мої абоненти муситимуть слухати всіляку лабуду наступні 15 днів?
та дзвякніть котікам лайфу, нехай вони може Вам якось допоможуть.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
та дзвякніть котікам лайфу, нехай вони може Вам якось допоможуть.

Ніколи до них не додзвонювався, навіть коли мав такий намір (а це бувало надзвичайно рідко), мабуть, там теж свої пріоритети для абонентів у системі налаштовані. Сподіваюся все ж, що є якась захована команда в голосовому меню 5050, бо в В Моєму Лайфселлі (веб) нема керування цією послугою, бо просити щось у підтримки, як на мене, неспортивно.

Зверху