Акційні пропозиції lifecell

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
як підключити акцію, щоб не списало АП?

Під акцією мав на увазі тарифну підписку)
Відповідь оператора:
Ви можете зробити спробу активації "Тарифної підписки" без коштів на рахунку, потім Вам надійде смс повідомлення про те, що недостатньо коштів для активації, і там буде посилання на oplata.light. Через це посилання Ви зможете зробити поповнення лише для активації тарифної підписки.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
-30% це зараз така ціна в рамках акції "Небачені ціни", а -10%, то "стара" ціна, без акції.
Дозволю собі засумніватись. В мене -30% було до "Небачених цін" (навіть новина була про це у lifecell, мовляв, ось вам на пів року з -30% (замість 10%) або на рік -15% ДО "НЦ"). Ну й логічне питання, що таке "стара" ціна? Якщо ви активували сімку до "НЦ" та перейшли на ЖЛ22 - то в нас мають бути однакові знижки (бо в нас обох сімки активовані до "НЦ"). Якщо старпак активовано після 18.07 - тоді все "логічно", діє -10% по "НЦ" (бо з точки зору оператора тарифи і так подешевшали, і ще давати -30% по підписці - це занадто "жирно"). Але прикол в тому, що ЖЛ22 не має градації цін - вона там одна, поки що 90 грн. Коротше, сімки з активацією до 18.07 та тарифом ЖЛ2022 виросли в ціні ;)

Вкладення

• Screenshot_20230913-195000.png
    Screenshot_20230913-195000.png
    242 КБ · Перегляди: 34
  • Screenshot_20230913-195003.png
    Screenshot_20230913-195003.png
    61 КБ · Перегляди: 35
Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
В мене -30% було до "Небачених цін" (навіть новина була про це у lifecell, мовляв, ось вам на пів року з -30% (замість 10%) або на рік -15% ДО "НЦ").
Ось, в травні діяла Тарифна підписка -30% на пів року:
Все, флуд закінчив. Якщо будуть питання - пропоную перейти в тему Тарифної підписки або тарифу ЖЛ22.

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Ryo San, давно)
Взагалі дивно, що -30% - це стандартно, а -10% - це акційно) Коротше, логіка у них незрозуміла. Треба користуватись поки дають (і якщо треба).

Місто
Ивано-Франковск
Телефон
Samsung s5230
Є два питання по акції Гігабайти за знайомство
1. Чи можна прийняти участь в акції на тп Єдиний?
2. Термін дії акційних гб 7 днів?

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Акция. Тариф "Потужний" с 1.09 переход без пополнения. До 15.09 предлагается оплата пакета услуг с учётом скидки 25%. Точная сумма необходимого пополнения не указывается, как и то, что данное предложение только на 1 абонку.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Прийшла акція на номер який без поповнення 2 дні
5 ГБ та 40 хв за 1 грн! Поповніть рахунок від 100 грн одним платежем до 19.09.2023 включно, а потім наберіть *432*6# та отримайте 5 ГБ та 40 хв на всі номери (міські, мобільні, lifecell) по Україні на 30 днів за 1 грн. Поповнення без комісії на oplata.lifecell.ua

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Активував акційну пропозицію, отримав смс що знижка 75% на 2 оплати активована та діє 60 днів з моменту активації. Я правильно розумію, що якщо зараз не потрібно, то першу оплату пакету можна зробити через 31 день, а потім наступну ще через 28 днів (тобто на 59 день, 1 день на поправки) ?

Місто
Радивилів
Місто
Радивилів
От ти неуважний.
Не за труди, а за ванкопек, було 2,5 Гіг, залишилося 1.83.
Абонка не сплачувалася. Передивися пости, кому і на яке зауваження я відповідав.
У мене 0 ГБ за 60+ хвилин. Навіть знову у Біпі зареєструвався на 1 годину)))
Поліз в умови, а там "за умови..."
Чьто я сдєлал нє так?Переглянути вкладення 56781
Співчуваю, але антісвін працює чітко, є абонка, є додаткові гектари, нема, користуйся вф, якщо є від дня незалежності.

Місто
Серед лісів
Оце отримав на 90 діб членство у Платиновому клюбі після повернення через МНПи знову до ЛС.
І жере мене жаба велика та зелена - чим корисним це може бути для мене? Хтось з тих, хто в цьому клюбі може підказати - чим корисним та практичним я зможу скористатися з цієї опції находження в клюбі?
Дякую за поради!

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Оце отримав на 90 діб членство у Платиновому клюбі після повернення через МНПи знову до ЛС.
І жере мене жаба велика та зелена - чим корисним це може бути для мене? Хтось з тих, хто в цьому клюбі може підказати - чим корисним та практичним я зможу скористатися з цієї опції находження в клюбі?
Дякую за поради!
Швидше з'єднатися з оператором зможеш

Місто
Одеса
Отримав СМС: Знижка 75% на 2 оплати тарифного пакету послуг за 10 грн. Питання, скільки часу є після оплати 10 грн для використання тієї знижки? (Зараз немає потреби вносити абонплату).

Roman_UA

linux user
Місто
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Voyager, див мій месседж вище) Якщо я правильно зрозумів, то дається 60 днів щоб здійснити дві акційні оплати. Якщо максимально відтягнули, то роби першу в 31й день, а другу в 59й) Якщо ризиковий, то на один день вперед можна здвинути))

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Дякую за поради!
Доступ до елітних шлюх котиків.
Тепер тебе буде з'єднувати не з Наташкою, яка сидить на кухні гуртожитка з непрацюючою гарнітурою і в голові перекотиполе, навколо чути тряскіт каструль, гудіння кулера ноутбука, і бемкання її пальців по клавіатурі, а з нормальною котихою, яка працює вже пару років, і має "волію" в голові.

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Если приходило "последнее" предупреждение о возможности скидки -30% на следующую оплату пакета услуг, то плюшки закончились? Или через время опять прийдёт очередное "последнее" предупреждение?

Зверху