Акційні пропозиції lifecell

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Shake&Win (переглянути інформацію про промо):

"Кожен абонент може отримати максимум 4 (чотири) подарунків за період проведення акції. Після отримання п'ятого подарунка, дію акції для учасника буде припинено. Акція діятиме до 31.12.2023."
Лайф чудить: максимум 4 (чотири) подарунків за період проведення акції. Після отримання п'ятого подарунка.
Питання до лайфу:"Яким чином можно отримати 5тий подарунок, якщо можно отримати максимум 4-ри?".

Два считаем-три в уме :)

Да ладно, все же просто:
в году 12 месяцев-но платите 13 раз.
подарков 4-но считается как 5.
Это же чистая математика. Лайфовская.

Місто
Днепр - Полтава
Ждать
Для вас знижка 100% на оплату тарифу діє протягом 90 днів. Поповніть на 10 грн наберіть *431*24#.
Гроші списали, знижку підключили. Але замовити пакет послуг не дозволяє. Як діяти далі?
Ждать начала следующих суток. И чудо произойдет в 00ч.00мин. Уже неоднократно расписывал, как такая скидка работает.

Операция "Ы"

Заблокований
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Бувають різні ситуації у житті, тож ми вирішили продовжити термін дії вашого номера на 90 днів. Залишайтеся на зв'язку, коли це так важливо! Все буде Україна!
Получал такое.
Воспользовался.
Пополнил на Десятку и Вернул сразу на карту.
За 53 копейки продлил номер на Год.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Пришло предложение на диетический номер:
Пополните счет на 150 гривен и за 1 гривну сможете получить дополнительно немножко минут и немножко гигабайт.
Причем такое забавное оглавление "Познакомьтесь с ЛС".

Да знаю я вас...знаю...неужели после 150 гривен я буду знать вас лучше? :D
Это же не пресловутый пуд соли, который в компании надо употребить...

Что-то в этом какое-то эротическое кроется...Узнай меня за 150 гривен, узнай меня полностью...
Так, ладно, стоп...Пошла звонить мч, не занят ли он в воскресенье... :D

Місто
Радивилів
Пришло предложение на диетический номер:
Пополните счет на 150 гривен и за 1 гривну сможете получить дополнительно немножко минут и немножко гигабайт.
Причем такое забавное оглавление "Познакомьтесь с ЛС".

Да знаю я вас...знаю...неужели после 150 гривен я буду знать вас лучше? :D
Это же не пресловутый пуд соли, который в компании надо употребить...

Что-то в этом какое-то эротическое кроется...Узнай меня за 150 гривен, узнай меня полностью...
Так, ладно, стоп...Пошла звонить мч, не занят ли он в воскресенье... :D
Саме більше подобається дієтичний номер.
В мене усі номер сидять, як би сказав др. Берг на затянувшемуся інтервальному голодуванні, окрім одного ВФ за 250грн з РБА, знаходиться у глибокому кетозі.

Місто
Хмельницький

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Надеюсь, что и тариф для получения шары выбран соответственный генеральскому званию :)
Інтернет без меж
аналогічне прийшло на безмеж і мені

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А мені запропонували за поповнення на 100 грн 4ГБ і 50 хвилин на ворогів за 1 грн. "431*19#
Хм... заманюють.
Хтось вже скористався? Без проблем нараховують?

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Такі пропозиції приходять часто, коли картка час від часу простоює. Все нараховується моментально, решта виводиться безкомісійно через пейцелл, наприклад Львівобленерго.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Шо кнопочна дзвонилка животворяща робить)
це не "кнопочна дзвонилка животворяща", а відсутність сімки у мережі (якщо не помиляюсь, 3+ місяців)
Ну "как сказать"...
В яблукофоні валяється пару eSIM ліфчика, також місяцями оффлайн, туди приходить всяка херня типу "4Гб і 50хв за поповнення на 100грн", або просто пропонують перехід на Жару. А тут перехід + 3 абонки за 10грн, від ліфчика такої щедрості ще не бачив.

Зверху