Акційні пропозиції lifecell

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Натрусил к своей 1000 минут ещё 25.
Вітаємо! Вам безкоштовно нараховано 25 хвилин на інші мережі на 7 днів у рамках акції Shake&Win.

Вкладення

• 1000.png
    1000.png
    43.6 КБ · Перегляди: 42
Місто
Харьков
Присылали предложение пополните на 10грн и получите 3 абонплаты, активировал. 31 марта заканчивается третья абонплаты. Сегодня приходит такое же предложение пополните на 10грн получите 3 абонплаты. Активировал. Название тарифа не помню. В нем 8гб и 600 минут.

Місто
Радивилів
Як зараз опустився lifecell в мене тарифний план єдиний в січні підключив ні в лютому підключив 200 га інтернета потім тяжкими трудами на майнив 10 грн зайшов на YouTube оригінальний і списала 9 грн 45 коп от такі-то зараз акції але все одно дякуючи.

Місто
Київ
от такі-то зараз акції
А чого не мало списати? У вас інші додатки, крім ютубу, в інтернет не ходять?
Та й без воахування додатків, навіть в LTE мережі просто засвітитися вже на кілька мегабайт затягне

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Як зараз опустився lifecell в мене тарифний план єдиний в січні підключив ні в лютому підключив 200 га інтернета потім тяжкими трудами на майнив 10 грн зайшов на YouTube оригінальний і списала 9 грн 45 коп от такі-то зараз акції але все одно дякуючи.
Це зняли оплату. За відсутність розділових знаків. В твоїх постах.
Відредагував.
Як вимагав Evgenii,.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Подскажите пожалуйста. Пакет услуг для военных, будут продлевать?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Со слов оператора, эта акция уже заканчивается, она только до конца текущего месяца.
Таке собі продовження :sneaky:

0.jpg

Хоча, Лайфсел й так молодці, три роки безкоштовно забезпечували військових зв'язком. Те, що акцію припинили - то просто з SEO не пощастило. Не хочу наврочити, але гадаю, що на черзі рубання роумінгу - занадто вигідні умови у порівнянні з конкурентами

Місто
Київ
а хто розбирається в лайфоакціях "поповни на Х до 31.03, набери комбінацію, отримай за гривню гігабайти та хвилини"?

Якщо поповню сьогодні (тобто в останній день пропозиції), можна набрати та отримати колись згодом? Скільки часу дається? (бо поки що гб є)
Раніше таке прокатувало, як зараз?

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Со слов оператора, эта акция уже заканчивается, она только до конца текущего месяца.
Таке собі продовження :sneaky:

Переглянути вкладення 67370

Хоча, Лайфсел й так молодці, три роки безкоштовно забезпечували військових зв'язком. Те, що акцію припинили - то просто з SEO не пощастило. Не хочу наврочити, але гадаю, що на черзі рубання роумінгу - занадто вигідні умови у порівнянні з конкурентами
цікаво, це одноразова акція чи на постійній основі ? В поєднанні з тарифом Жара ще терпимо виходить

Зверху