Акційні пропозиції lifecell

Місто
Одесса
Отаке прийшло учора.
Підключайте знижку 50% на 6 пакетів послуг за 1 копійку, набравши *446#. Пропозиція діє до 30 квітня включно.
Тариф у застосунку Жара Лайт 2022. Абонплата 195 гр. Я так розумію що за приблизно 100 гр. за один пакет мені підключать мій тариф на 6 пакетів чи переведуть на тариф Максі? Дякую.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Отаке прийшло учора.
Підключайте знижку 50% на 6 пакетів послуг за 1 копійку, набравши *446#. Пропозиція діє до 30 квітня включно.
Тариф у застосунку Жара Лайт 2022. Абонплата 195 гр. Я так розумію що за приблизно 100 гр. за один пакет мені підключать мій тариф на 6 пакетів чи переведуть на тариф Максі? Дякую.
Скидку на Ваш ТП дадут. Я себе подключал на своём ТП.

Місто
Знаменка
привет! кто подскажет, на лайфе 2-4 гига можно придумать как-то? типа бипа что-то есть? или уже все прикрыли? можно в лс...

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
привет! кто подскажет, на лайфе 2-4 гига можно придумать как-то? типа бипа что-то есть? или уже все прикрыли? можно в лс...
shake&win
подвійно добродійно
ще дають 5gb за реєстрацію в lifecellTV, і в деяких інших "партнерських" додатках
ще колись давали за те, що скажеш їм свою пошту і коли день народження

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
shake&win
подвійно добродійно
ще дають 5gb за реєстрацію в lifecellTV, і в деяких інших "партнерських" додатках
А реально - "уже всё".

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Друзі-свинорили, прийшла хороша пропозиція, але по номеру не відключена денна абонка, може хтось підкаже лайфхак як можна обійтись без обовязкового "згодовування" денною абонкою?

Вкладення

• IMG_2371.jpeg
    IMG_2371.jpeg
    178.4 КБ · Перегляди: 118
Місто
Ружин, Житомирська обл.
shake&win
подвійно добродійно
А реально - "уже всё".
Подвійно добродійно працює до середини 2026.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Для вас ВАУ-знижка 100% аж на три оплати вашого тарифного пакету послуг за 10 грн. Наберіть *431*24# і готово - знижка 100% активована. Пропозиція діє 4 дні з моменту отримання SMS.
Спочатку набрати, а потім платити 10 гривень?
Відключити денну абонку, відключити інтернет, перевести телефон в режим 2g/3g, схрестивши пальці поповнити на 10 грн, ввести комбінацію, поповнити на 1грн щоб знижка запрацювала одразу а не вночі.
зараз денну абонплату неможливо відключити

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
є якесь офіційне підтвердження цій інформації?
Третий абзац снизу: https://m.lifecell.ua/uk/gu_announcements/621/
Окрім того з 19-го березня 2025 року буде закрита можливість керування денним пакетом послуг через низький попит на цю послугу, через те що цим користувались свинорили. Абоненти, які відключили автоматичне нарахування денного пакету послуг до 19-го березня, зможуть за потреби підключити цю опцію звернувшись до контакт-центру.

Останнє редагування:
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Друзі-свинорили, прийшла хороша пропозиція, але по номеру не відключена денна абонка, може хтось підкаже лайфхак як можна обійтись без обовязкового "згодовування" денною абонкою?
чи вдалось активувати не сплачуючи денну абонплату?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
чи вдалось активувати не сплачуючи денну абонплату?
Взагалі без денної абонки не вдалося, але вдалося зменшити витрати: згодував не повну денну абонку за 25грн, а міні денну абонку за 10грн.

Зверху