Акційні пропозиції lifecell

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Спробував зробити шиномонтаж, але чомусь вже 2 день тиша, нічого не пропонують, хоча на номер дружини дали - 60%. Треба ще чекати, чи щось може пішло не так? В мене потужний, якщо перейти на іншого оператора, а потіим назад, то тариф вже не буде напевно доступний?
можу перейти на акційну пропозицію від київстар - https://www.facebook.com/UklonDrive...міс-ви-отримуєте-100/122209042082107500/?_rdr але ще думаю чи варто, хоча за 100 грн\міс тариф здається непоганий.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
-60% на 6 міс чи вжє менше дають знижку?

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
чомусь вже 2 день тиша, нічого не пропонують
У меня так же было, скорее всего это из-за неудачной попытки шантажа шиномонтажа в прошлом.

upd:
Нашел свое сообщение:
https://red-forum.com/threads/Збереження-номеру-при-зміні-оператора-—-mnp-в-Україні.8165/page-472#post-2086832

Останнє редагування:
Місто
Киев
А что происходит с номером, который, был перенесён на Life и тариф не был выбран? Через какое-то время, проверяю карточка не активна. Помню закидывал 10 гривен, продлило вроде на полгода.

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: cat
Місто
Златопіль
не поповнював потужний менше місяця навіть (до 12 червня був сплачений тариф), ось така штука прийшла!!
тільки мені не ясно одне - як вони вираховують ці акції та знижки? другові приходить маячня по типу інтернет-п'ятниці, але він не поповнює лайф вже третій місяцьScreenshot_2025-07-12-19-28-01-095-edit_com.google.android.apps.messaging.jpg

Місто
С-ще. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024
Не поповнював номер приблизно 8-9 міс., Жара Лайт 2022 (сьогодні переставив із одного кнопкового телефона в інший) і прислали смс : "Активуйте знижку 50% на 6 пакетів послуг за вашим тарифом до 18.07.2025 (включно) - наберіть *431*20#. Активація 1 копійка.". Підключив.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Тариф макси(лайф) после mnp нужно дважды заказывать пакет чтоб заработал интернет без кордонив?

Місто
Черкассы
Не поповнював номер приблизно 8-9 міс., Жара Лайт 2022 (сьогодні переставив із одного кнопкового телефона в інший) і прислали смс : "Активуйте знижку 50% на 6 пакетів послуг за вашим тарифом до 18.07.2025 (включно) - наберіть *431*20#. Активація 1 копійка.". Підключив.
Мені теж прилетіла така ж смс (активувати знижку можна до 19.07.2025 включно), на такий же тариф. Сімка у кнопковому телефоні, давно не поповнювалась, термін дії до початку вересня.
Чи можна десь почитати повні умови по цій акції?
Достатньо просто активувати знижку за 1 коп, а сплатити тариф не відразу, а значно пізніше (через кілька днів? тижнів? місяців?), коли буде потрібно? Ця 50% знижка на 6 ПОСЛІДОВНИХ оплат чи можна узяти "тарифну підписку L" , сплатити 6 оплат одноразово ? Планую використовувати за кордоном Інтернет, поки діють "гігабайти за кордоном". Дякую всім, хто відповість.

Місто
Киев
Мені теж прилетіла така ж смс (активувати знижку можна до 19.07.2025 включно), на такий же тариф. Сімка у кнопковому телефоні, давно не поповнювалась, термін дії до початку вересня.
Чи можна десь почитати повні умови по цій акції?
Достатньо просто активувати знижку за 1 коп, а сплатити тариф не відразу, а значно пізніше (через кілька днів? тижнів? місяців?), коли буде потрібно? Ця 50% знижка на 6 ПОСЛІДОВНИХ оплат чи можна узяти "тарифну підписку L" , сплатити 6 оплат одноразово ? Планую використовувати за кордоном Інтернет, поки діють "гігабайти за кордоном". Дякую всім, хто відповість.
Так можна активувати знижку за кодом, а сплатити за місяць зі знижкою коли потрібно термін дії знижки 168 днів

Зверху