Акційні пропозиції lifecell

Місто
kyiv
Що пропонують при шиномонтажі від лайфселл?
50% знижки на рік і лиш нв той тариф який в тебе на данний момент, а при зміні тарифу знижка втрачається...
Є шанс що мені дадуть знижку, якщо я в жовтні 2024 року мігрував на Лайф, зараз на Platinum Лайф?
а мені просто погодили заявку.. я настільки поганий абонент?))

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Є шанс що мені дадуть знижку?
Шанс есть всегда!... надо пробовать.
Так але як повезе) Декому при заявці мнп Лайф дулю показує і дає без слів перейти, а декому знижку плюс зараз на Жара Лайт щось пропонують перейти.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
а мені просто погодили заявку.. я настільки поганий абонент?
Просто цікаво, скільки разів ви переносили в Лайфселл і з Лайфселл до іншого оператора свої номери? Це було вже не перше перенесення номера?
Мені пропонували у вересні 2023 знижку 50% на тариф (на шість місяців). Я переносив номер один раз із Київстару до Лайфа, а потім хотів повернути цей номер у Київстар. Але знижкою не користувався, зараз номер на тарифі Єдиному.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Тариф смарт Лайф 1 рік в офлайні, ввімкнув щоб продовжити номер. Прилетіло +90 днів продовження номеру бонусом та Жара Лайт 2022 зі знижкою 20% на 1 пакет.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Походу скоротили термін Акція «МегаВигода» (далі - «Акція») проводиться з «15» грудня 2018 року до «16» вересня 2025

Місто
kyiv
Походу скоротили термін Акція «МегаВигода» (далі - «Акція») проводиться з «15» грудня 2018 року до «16» вересня 2025
скоротили.
було так в офіційних умовах:
Lifecell сказав(ла):
Акція «МегаВигода» проводиться з «15» грудня 2017 року до «30» червня 2026 року на всій
території України (крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій).

• Wow
Реакції: cat
Місто
Шепетин
После неиспользования номера больше 2 мес (сим карта на полке) при включении предложение скидки 100% на 3 абонплаты (ТП Макси)
Ожидал перехода на ТП Жара Лайт 2022.
Предлагают ли сейчас переход а этот ТП и в каком случае?

Місто
Київ
якщо гора не йде до Бартоломея, то можна спробувати зробити як гласить сторінка тарифу:
самостійно звернутися до контакт центру оператора та отримати пропозицію міграції на тарифний план.
Для отримання можливості переходу на цей акційний тарифний план, абоненту необхідно, відповідати одному з критеріїв наведених нижче:
  • [*]Використання виключно послуги доступу до інтернету або виключно послуги голосових електронних комунікацій протягом 60 днів поспіль;
    [*]Відсутність плати за основний пакет послуг (4 тижні, 30 днів) за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Оплата виключно денних пакетів послуг за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Споживання менше 25 % обсягу пакету послуг (інтернет або хвилини) за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Відсутність вихідних дзвінків, SMS та інтернет сесій понад 20 днів поспіль;
    [*]Не поповнення особового рахунку понад 120 днів поспіль.

Місто
Шепетин
якщо гора не йде до Бартоломея, то можна спробувати зробити як гласить сторінка тарифу:
самостійно звернутися до контакт центру оператора та отримати пропозицію міграції на тарифний план.
Для отримання можливості переходу на цей акційний тарифний план, абоненту необхідно, відповідати одному з критеріїв наведених нижче:
  • [*]Використання виключно послуги доступу до інтернету або виключно послуги голосових електронних комунікацій протягом 60 днів поспіль;
    [*]Відсутність плати за основний пакет послуг (4 тижні, 30 днів) за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Оплата виключно денних пакетів послуг за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Споживання менше 25 % обсягу пакету послуг (інтернет або хвилини) за тарифним планом, на якому обслуговується абонент, протягом 60 днів поспіль;
    [*]Відсутність вихідних дзвінків, SMS та інтернет сесій понад 20 днів поспіль;
    [*]Не поповнення особового рахунку понад 120 днів поспіль.
Все сработало! Спасибо

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
На Єдиний прилетіло.
Після 15 грн за опитування, короткого вихідного дзвінка, і витрачених 1,68 Мб.

2 ГБ та 25 хв на всі номери (мобільні, міські, lifecell) по Україні за 1 грн на 30 днів? Легко! Поповніть рахунок від 50 грн одним платежем до 14.09.2025 включно і наберіть *440*6# Поповнення без комісії: oplata.lifecell.ua

Останнє редагування:
Зверху