Акційні пропозиції lifecell

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Вже і це призупинили
У мене теж акційна пропозиція з назвою "Потрясні подарунки" від Лайфселл призупинена. Вже місяця два як. Трясу, трясу смартфоном з надією на акційний подарунок, але немає його.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Сплатіть абонплату і посповідайтесь
Абонплату сплачено майже до кінця квітня 2026 року. Тариф Турбота. Думаю, не в тому річ. Написано, що ця акція припинена і Лайфселл готує нові акційні подарунки.

Місто
Радивилів
На тарифному плані потужний, який не поповнюється вже скоро чотири роки на абонплату, також півроку тому була пропозиція на 50% знижки, теж не поповнювався , прилетіла наступна пропозиція перед тим як 12 числа потрібно було внести щорічно плату за продовження номеру 10 грн, наступне повідомлення.
Не прикріпляється, суть його продовжити на 90 днів термін дії вашого номера

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Після пропозиції "три пакети послуг за пів ціни" за 1 коп - ще щось приходить краще?

Місто
Чернівці
Після пропозиції "три пакети послуг за пів ціни" за 1 коп - ще щось приходить краще?
Зазвичай ще таке буває:
Для вас ВАУ-знижка 100%

аж на три оплати вашого

тарифного пакету послуг за 10

грн. Наберіть *431*24# і готово

знижка 100% активована.

Пропозиція діє 4 дні з моменту отримання SMS.

Місто
Киев
Вже і це призупинили
Мені таке повідомлення роки два назад було.
Точно такое же? Или же что-то в стиле "Ви вже всi подарунки натрясли, тому чекайте на нову акцiю"? (не слово в слово, но суть та же. Но фразы "акцiя призупинена" там точно не было)

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Но фразы "акцiя призупинена" там точно не было)
Написано: "Акція тимчасово призупинена".

За сім місяців був лише один подарунок. Декілька СМС терміном на сім днів. І все. Тариф сплачено майже до кінця квітня.

100000133344.jpg

Останнє редагування:
Місто
Киев
Но фразы "акцiя призупинена" там точно не было)
Написано: "Акція тимчасово призупинена".

За сім місяців був лише один подарунок. Декілька СМС терміном на сім днів. І все. Тариф сплачено майже до кінця квітня.

У меня так же. Но вопрос не в этом, а в том что у человека якобы и 2 года назад такое же было)

Місто
Чернівці
Прилетіло "100 ГБ за 100 грн! Запасіться інтернетом до кінця зими та залишайтесь на зв'язку. Замовити *448# Термін дії 100 ГБ - 28.02.26 вкл."
теж отримав таку пропозицію. хочу скористатись, але є одне але :)
як поповнити рахунок, щоб не зняло за тарифний пакет. Потужний в мене

Місто
Луцьк
теж отримав таку пропозицію. хочу скористатись, але є одне але :)
як поповнити рахунок, щоб не зняло за тарифний пакет. Потужний в мене
У мене теж Потужний. Буду кидати 125 грн, 25 забере за денний пакет, інші підуть на послугу. Оплату тарифу на день нажаль не можна відключити, як на тому ж КС.

Місто
Хмельницький
До речі, а чи не повключаєтться у всіх денний пакет автоматично після такої фіктивної зміни тарифу? Тоді зрозуміло, навіщо все це.

Місто
Луцьк
Pepto, так так, це я і мав на увазі.
До речі ваше попереднє повідомлення я прочитати не зміг, "Hidden text, you need have 770 messages" пише.

Зверху